Izzyan potong kek 5 tahun | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 12 Disember 2013

13
Komen

Izzyan potong kek 5 tahun

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 12 Disember 2013@12:01 PTG | Filed under
~Assalammualaikum ~

1 hb 12 hari tu ptgnya sempatlah Izzyan potong kek birthdaynya.
Malamnya slps maghrib kitaorg bertolak nak pegi terus ke LCCT nak ambik
anak buah dan saudara yg dtg dr jauh nak ke sini sbb nak konvo 6 hb tu.
Biasalah klu bertolak masa tu memang jem jln,sampai kat LCCT pukul 11.30
malam,kasihannya dgn anak buah dan saudara lama menunggu kat airport
hampir 4 jam sbb flight diorg dr Kuching kul 5.30 ptg.Nak buat camne
sabar ajelah.

Sebenarnya x planning pun nak beli kek dulu utk birthday iyan ini.
Tapi ptg tu lps kitaorg blk dr kenduri kahwin jiran sblh,MIL nak pegi 
Maidin cari blender jadi hubby kirimlah ngan diorg suruh beli kek.
Itu yg just potong kek xde apa2 side menu pun.
Janji Izzyan hepikan.

"Hepi Belated Besday Izzyan"



muka yg baru bangun tido 1/12/2013...........dah lima tahun!





bersedia nak potong kek

bergambar bersama family mana yg ada ptg tu.

13 ulasan:

Nurfaezah Abdullah berkata...

comel je kek tu hehe happy belated bday dik

Nurzakiah Hanum berkata...

cantiknya kek dia

Kesuma Angsana berkata...

singgah jgk kejap cuti2 ni !

Maria Firdz berkata...

cantik kek dia...:-)

Aisy Nasiha berkata...

Dah besar izyan ni.. semoga jadi anak solehah dan berjaya nanti k.. meriah sambutan birthday ni.

ZalinZalina berkata...

Hepi besdei Izyan nomei...mesti happy dapat potong kek kan :)

Fiza Rahman berkata...

Happy belated bday izzyan.

Mimi Azirah berkata...

Happy belated birthday izzyan..cntik kek

Ujie berkata...

alolo..comelnya deko kek dan birthday girl!

happy belated bday Izyan.. ^__~

Ena's Stories berkata...

cutenye kek tu..
hepi belated besday izzyan..

ieda immi berkata...

comelnyee kek ..
eppy bday dear ..
sorry huhuh dah lama x online uhuh

el berkata...

izyan ngan kek tu dua2 comel..so taun dpn dia dh 6 taun eh

ros_reeza berkata...

cantik sungguh kek tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink