Hari Keluarga 2013 | ! My Lovely Family Blog !



Sabtu, 16 November 2013

0
Komen

Hari Keluarga 2013

By Nazayiena Ayiena | Sabtu, 16 November 2013@8:30 PG | Filed under

~ Assalamualaikum ~

Selamat berhari minggu buat kwn2 semua.
Minggu nie kitaorg x blk kpg lg sbb hubby OS lg sblh utara.
Minggu lps pun x blk sbb dia OS Kedah dan sepatutnya minggu
tu pun kak Nurul OS ke Sabah,tapi cancel sbb anak2 tinggal
ngan sapa klu dah dua2nya pergi OS,nak tak nak mesti sorang
yg mengalah.

Hari nie kak Nurul nak sharelah sambutan hari keluarga peringkat bhgn
kak Nurul. Hari keluarga nie dah sebulan yg lepas tapi hari nie
baru kak Nurul nak masukkan sbgi kenangan, at least adalah sambutan 
hari keluarga dibuat di bahagian ini selama kak Nurul berkhidmat di 
bhgn nie,mana tahu esok lusa dah tukar bhgn lain utk menambah pengetahuan
di dlm bidang kerja bhgn lain plkkan!..

Nie gambar kak Nurul ambik pki hp cokia je,malas nak bawa kamera
lagipun waktu tu mood kak Nurul memang xde sbb hal2 yg berkaitan kerja,
hubungan sesama rakan sekerja yg berlaku pd minggu seblmnya,jadi
mood tu terbawalah di dlm program nie.
Kak Nurul satu pun xde ambik bhgn,anak2 ada juga join sikit2 permainan....
Hanya temankan anak2 je sebenarnya,hubby pula xleh ikut sbb
ada kerja juga kat KL masa tu.

Habis dlm tghri,dan bila nak bergambar beramai2 tu,cari juga mana anak2
nie,rupa2nya diorg dah berenang masuk kolam kat luar tu yg x pyh pki baju
renang.Patutlah x nampak.....kolam yg bertutup tu kena pki baju renang,
ingatkan slmt  anak2 x dpt berenang sbb x bawa baju renang,tapi diorg
nie lebih tahu dari kita kat belakang tu ada kolam kecik yg diorg boleh 
berenang tanpa pki pakaian renang.....opps lupa plk nak beritahu hari keluarga
nie di buat di padang Pusat Kejiranan Presint 16,Putrajaya.
Tu yg kak Nurul malas nak bawa ke kolam renang mesti sehari suntuk pun 
diorang nie boleh tahan berendam di situ.
Hampir kul 3.30 ptg baru diorg naik ke darat,tu pun ckp sbb ptg nak
pegi rumah sepupunya Damia di Penjara Kajang.Belum pernah pegi 
kat rumah diorg di Kajang slps transfer dr Kluang bulan lima hari tu.

Panjang plk membebelnya,oh ya hari keluarganya biasalah ada pertandingan
mewarna,meniup belon,isi air dlm botel,buat baju pki newspaper dsbnya..........


Najmi,Izzat dan Izzyan sedang mewarna,si kakak x mahu ikut,si Izzyan siap baring lg mengaler.


Hasil warna Izzat,dapat hadiah penyertaan shj.

Ini plk Izzyan punya,siap dia tambah lg dgn adanya matahari dan awan...

Inilah kolam kecik yg kat luar tu tpt diorg berendam sampai kul 3 lebih tu.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink