Air Yassin dan kismis | ! My Lovely Family Blog !



Ahad, 8 September 2013

10
Komen

Air Yassin dan kismis

By Nazayiena Ayiena | Ahad, 8 September 2013@1:24 PG | Filed under

~ Assalamualaikum ~

Semalam tghri jumaat kak Nurul join Puspanita buat solat hajat dan bacaan Yassin sempena
 anak2 yg akan menghadapi peperiksaan UPSR,PMR,SPM dan STPM .
Tada.........inilah air yassin dan kismis tu kak Nurul beli satu botol dan sebungkus sorang
 kismis utk  setiap org anak kak Nurul,ada empat org anak jadi adalah empat botol
 dan dah siap kak Nurul tulis nama diorg siap2.Nanti klu air yassin tu dah nak habis
 boleh tambah lg. Setakat nie Izzyan yg dah byk minum air yassin tu dan 
mkn kismis sbb hari nie dia sorang je ada rumah kakak dan abg2nya hari nie gi
 sklh anak sklh gantian sempena ambik cuti waktu PRU13 yg tempohari.
Minggu nie kitaorg x blk kpg sbb hubby ada kerja Kuantan dan anak2 pun ada sklh gantian.
Ok setakat nie sempat nak menulis,nak tulis pjg2 x reti plk sbb lama dah x mencoret di blog nie.






10 ulasan:

ZalinZalina berkata...

Salam awak.. tu la kak ina perasan awak dah lama takde... anak kak ina pun 2 orang nak ambik exam besar tahun ni...mudah2an anak2 kita semuanya berjaya dan cemerlang..Amin

Rai Ourkizuna berkata...

masa nak upsr dulu, cikgu2 banyak buat bacaan yasin, solat hajat..semoga dipermudahkan budak2 yg nak ambik upsr tu..

Cho Zila berkata...

dulu2 kita cari ustaz atau orang alimkan.. sekarangni buat semua ramai2...mmudah....

Cintaku Tihani berkata...

good luck

Tihara berkata...

singgah sini jenguk kak nurul, good luck untuk anak2, insha Allah :)

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

selamat maju jaya untuk anak-anak akak sempena exam nanti.

Acik Erna berkata...

Assalam nurul..lama acik x dapat baca blog..x dapat masuk.kali ni cuba2 baru dapat

Lynn berkata...

Salam kak nurul..

Hmm memang semua tau khasiat kismis kan, tapi sayang anak2 lyn tak suka makan kismis..dah macam2 cara lyn buat..so sekarang lyn bagi dorang makan madu je la...

hazlina azmi berkata...

semoga hati anak2 lebih terang hati dengan air yasin
blogwalking..jom ke blog saya dan bertukar2 link..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

hainom OKje berkata...

Dah standby yeh NA utk semua anak....budak tinggal minum jekan mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink