Ke Kelantan lagi..... | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 18 Jun 2013

12
Komen

Ke Kelantan lagi.....

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 18 Jun 2013@11:32 PG | Filed under

~ Assalamualaikum ~

Tengahari nie kak Nurul nak gi Kelantan lg,entry perjlanan family ke
Kelantan hari tu pun x habis buat lg,nie pun dah nak pegi lg.
Kali nie kak Nurul pegi dgn kwn2 opis sbb ada kerja sana selama
2 hari. Bila OS mcm nie memang malas rasanya nak pegi,nak buat
camne dah kerjakan! Baju2 utk hubby dan anak selama 2 hari nie
kak Nurul dah siap ionkan dr pukul 3 pagi tadi dan sampai skrg
kak Nurul blm tido lg.

Semoga perjlnn kerja nanti ok je,kali nie duduk di hotel berdekatan
wakaf Che Yeh,hari tu pegi kak Nurul x sampai pun sini.
Byk blog yg kak Nurul tgk wakaf che yeh tu tempat berjual mcm
pasar malamkan?

Oklah Insya Allah klu ada masa kak Nurul bw ok.

12 ulasan:

qemaishak berkata...

Selamat datang ke kelantan..moga gembira di sana ye, wakaf che yeh tu happening malam2 hihi

Nurzakiah Hanum berkata...

syok kelantan makan2

cheqna berkata...

cheqna next week nak g wakaf che yeh
selamat kak =)

ros_reeza berkata...

semoga selamat tiba, dan balik :)

Kesuma Angsana berkata...

baru je balik sana cuti sekolah baru2 ni hehehe

mama aryan berkata...

buat keje apa kat kelantan tu kak?

Puan Bui Junaidi berkata...

KMK INGIN NAK G KELANTAN..ORG MADAH POMPUAN KELANTAN BYK KACAK2..HEHE

Ayin mm berkata...

semoga perjalanan berjalan lancar dan tenang. saya dah lama tak gi Kelantan. last sekali pergi 11 tahun lalu :)

nurbijen berkata...

selamat bershopping di Wakaf Che Yeh :)

Ujie berkata...

pernah g wakaf che yeh tu, meriah dan sesak waktu mlm. Rambang mata nak pilih mcm2 kain.

Kathy Tuah berkata...

lom penah sampei kelantan..

Riedaffya ibrahim berkata...

berjalan lagi la ye..cuci mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink