Tak sabar nak mencubanya. | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 8 Mei 2013

12
Komen

Tak sabar nak mencubanya.

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 8 Mei 2013@4:46 PTG | Filed under

~ Assalamualaikum ~


Kawan2 pernah dengar x product penjagaan kulit sf Beauty?
Adalah sorang staff kat opis kak Nurul dah pakai product nie
dan kak Nurul tgk dia punya perubahan kulit muka pun makin
bersih dan gebu.Atau pun memang product nie memang sesuai
dgnnya.Kita niekan,  dah namanya pompuan mesti nak mencubakan
mana tau serasi dgn kulit dan nanti bertambah cantiknya kulit muka
tu,nak cantik pun bukannya utk sapakan! utk suami jgk........ahakkss.

Jadi kak Nurul gigihlah nak mencuba jgk product nie dan kumpulkan
sapa yg nak order dan dlm 10 tu kita org order online dptlah byk diskaun.
Productnya ada krim siang,mlm dan sabun je.
Kak Nurul nak cuba product nie sbb ada kelulusan drpd Kementerian
Kesihatan,klu xde kelulusan tu wlpn kulit muka dikatakan makin
cantik dan berseri2  x berani juga kak Nurul nak mencubanya.
Hai dah x sabar nak mencubanya dan tgk dia punya keberkesannya.
Tapi diharap jgnlah kak Nurul nie mula2 ajekan  bersemangat nak pki
product nie dgn konsisten............takut  hangat2 tahi ayam je.







12 ulasan:

putEri_sEmalu berkata...

penah juga terfikir nak try sf beauty ni..tapi ada krim malam la pulak..iolss is tak rajin pakai krim malam hehe..

akak try la, nanti bagi testimoni hee..

Ema Johari berkata...

kak, nanti akak buat testimoni tau..

Rinna berkata...

Menarik.. jgn lupa bagi testimoninya yer.. :)

hainom OKje berkata...

Okje pernah pakai jugak product macam ni...Sari Ayu ke apa...kulit mmg cantik gebu gebas gitu
cuma kena maintain ajelah
...tp product tu dah tak ada...so kulit pun kembali kusam....sekatang pakai apa yg ada aje...

Z ie berkata...

memang tengah pakai.. ok ja bgi kulit yg tak bnyak masalah.. memang kompem puteh gebu...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

betul tu kak.. xpernah kekal satu produck huhu

Ujie berkata...

Lepas cuba, buat review ya...nak tau gak kesannya.

MulutPayau berkata...

Saya pernah cuba..tapi sekejap jer..tak habis pun satu set..mmng tak pernah kekal ngan satu produk...

Kesuma Angsana berkata...

nnti jgn lupa buat testimoni yer, tambah mulus ler lepas ni yer !

Tihara berkata...

menarik jugak ni kak :)

Riedaffya ibrahim berkata...

da sebulan nnti,..akak bgtau ape kesannye ok..nampak cam menarik hati sy gak kak..

Mimie Najib berkata...

akak, nti ambik la gambar sebelum pakai dan selepas pakai.. =)

so, boleh tahu keberkesanan produk ni kan.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink