Wordless Wednesday | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 16 Januari 2013

29
Komen

Wordless Wednesday

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 16 Januari 2013@9:55 PG | Filed under
~ Assalamualaikum ~


* Hampir setahun kak Nurul menunggu gridle nie(jahit sbb koyak)

* Bermacam2 alasan agen penjual tu bila ditanya bila nak dpt blk
(termasuk hilang entah di mana)

* Macam2 ragam......







29 ulasan:

hainom OKje berkata...

Mintak dia ganti barulah...lagi senang... mana boleh sampai setahun ni....

ros_reeza berkata...

kenapa lama sangat ni kak.. cuba akak tekan dia sikit.. huhu

Kesuma Angsana berkata...

lama tu !,,,

azieazah berkata...

Salam. Kak Azie masuk membalas kunjungan.

Gunakan hak anda sebagai pengguna dengan sebaiknya.!

MulutPayau berkata...

Lamanya....

sal-nurbeena berkata...

berkurun lah macam tu nak dapat. blh pulak kata hilang. Uish!

Daddy Ziyyad berkata...

Patutnya dah boleh report kat Tribunal Pengguna..

ieda berkata...

uishhh setahun kak !
risaunyee saya .. entah saya punye suplier ok ke tak .. huhu

are_lin@yu berkata...

ada jgk eh kes..sdgkan produk ni dah laris..

angellovesoldier berkata...

Hish, mun ngan kamek, lamak dah owg yang ya kenak maki leh kamek.

NM02 berkata...

hampir setahun????

Cho Zila berkata...

setahunn... tak leh sabar dah kot... kena komplen...

Nazayiena Ayiena berkata...

@NM02
Betul tu hampir sthn sbb kak Nurul ingat htr gridle tu sblm blk Swak bln 2 thn lps dan baru dpt minggu lps nie.

Nazayiena Ayiena berkata...

@sal-nurbeena
Mula2 tu dia kata hilang dan minta beli yg baru dgn dia dan dgn harga yg kak Nurul boleh byr,tp kak Nurul xnak suruh juga dia cari blk yg kak Nurul punya.Last2 tgk dia ganti yg baru memang x jumpalah yg kak Nurul punya tu.

Rinna berkata...

Maak aih sampai gitu sekali yer.. minta ganti baru je la nurul..

Mrs Velentine berkata...

report kat tribunal pengguna lah kak

gadisBunga™ berkata...

mintak ganti baru je kak, tak payah jahit jahit.. ada warranty kan??

izan mama mia berkata...

lor..akak tgg sampai setahun...sabarnya akak

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Lamanya.gknya dh xbtlknlah2.huhu.nurulpun ada satu set.ingt nk let go tp xtaulg..xpakaipun.pakai 2xje

aQu Mad berkata...

kakak seorang yg penyabar ,bagus :)

Fifi Nadhrah berkata...

lamenye kak nurul.. selamat da dapat.. kalau tak tanye selalu mesti lagi lambatkan..

die yang hilangkan.. die suruh kak nurul beli balik.. senangsenang je kan..

Kakzakie berkata...

Nurul terjumpa yg tak bertanggungjawab - nasib akhirnya dapat juga.

Fiza Rahman berkata...

Lamanya tunggu. Dia kena ganti balik tu. Bukan murah harganya. Kenapalah buat customer mcm nih.

Salam kenal kak. Mekasih sudi follow blog saya, cantik no tu 777 ☺☺. Follow kembali.

:::aZiE::: berkata...

akakpkai 1 set ker pb ni??ok x?

Cikgu Ma berkata...

kawan ada bg 1...tp x pakai...saya ok jerr kot....rasa x perlu lg...malas nak pakai..hehe

CeqGu berkata...

uiksss sampai sempat hilang ish ish ish....salam kenal dari ceqgu^_^

Warna Warni Kehidupan berkata...

macam tu la.. bila nak suh kita beli tak menyabar.. lepas tu, mulalah wat-wat tak paham...

LYAfrina berkata...

wow.. mesti cantik body nanti.. mahal gak kan PB ni

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lamanya nunggu tu kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink