Lecehnya klu blog kena block | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 21 Januari 2013

13
Komen

Lecehnya klu blog kena block

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 21 Januari 2013@5:30 PTG | Filed under

~ Assalamualaikum ~



Sejak  akhir2 nie kak Nurul rasa makin byk lg blog2 yg dah kena block kat opis nie.

Kak Nurul minta maaflah, ada dua blog ini dulu kak Nurul selalu jgk jenggah
tp kebelakangan ini dah kena block.

Kak Nurul segan jgklahkan sbb diorg nie selalu jgk dtg ke blog kak Nurul nie
dan meninggalkan komen.

Tapi sayangnya kak Nurul nak balas balik kunjungan tu x dpt.
klu nak tunggu blk rumah buka online memang lmbt sikitlah ceritanya
maklumlah  dah di rumah tu byk sgt halangannya nak online.
Minta maaflah ya Kak Rinna dan Mimie Najib.

13 ulasan:

Yumida Huda berkata...

salam..lamak dah x singgah sitok...
kmk pn pernah kenak block blog kmk tok..nang susah hati..alhamdulillah kinek tok dh tauk sikit2 mun kenak block skali lg..hehe
line tenet tok jak tersangkut2...tp gik ok mun nya gik tersengguk2 ya..gik dpt di klik byk kali...mun dah KO ya alu susah hati..hehe

Ujie berkata...

Oh..ada kes gitu gak ya.

ros_reeza berkata...

oo ada blog yang di blck ye,.. so far, kat oficce Ros tak jadi lagi..

Kakcik Nur berkata...

Kakcik juga pernah tak dapat masuk le beberapa blog dari pejabat atas alasan yang tak masuk akal...

aQu Mad berkata...

kena block? err..

Riedaffya ibrahim berkata...

harap2 blog sy x kene block la...hee

azieazah berkata...

Blog kena block? Cemana depa buat? Cemana depa boleh tahu mana satu blog yang depa hendak blocked tu? Pertama kali dengar..

Cho Zila berkata...

bukan blog akak ... awatler kena block bagai yerk...

syiela berkata...

bestnya jalan2 sana... nasib la izzyan takde apa2 ye

hainom OKje berkata...

tak pe diaorg faham tu....kalau ada masa nanti boleh jengah dia plk!...

Ratu Hatiku berkata...

Ish...ish..lecehnya kalau semua kena block kan....kt ops nie jgnlah HR buat mcmtu uhuhuhu

dayah ismail berkata...

follow di sini..
selmt dtg ke kuantn..hehehe..
em ade blog kne block? first time dgr..huhu

Bui Junaidi berkata...

EIII,TAKUTNYA MUN DGR PASAL BLOG KENAK BLOK TOK..NAUZUBILLAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink