Bantuan Persekolahan | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 21 Januari 2013

9
Komen

Bantuan Persekolahan

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 21 Januari 2013@3:55 PTG | Filed under
~ Assalamualaikum ~



Salam ceria buat kwn2 semua.

Hari nie kak Nurul kurang sihat sikit,rasa mcm nak demam dah.

Tapi digagahi juga pergi kerja dan hari nie jgk pegi sklh anak ambik
bantuan persekolahan yg dijanji oleh kerajaan tempohari.

Ada 3 org anak yg bersekolah jadi dptlah RM300.
Syukur terhadap rezeki itu boleh jgk  topup sikit beli buku2 hari tu.

Di samping ambik bantuan persekolahan itu kak Nurul pegi ambik
surat sokongan untuk Najmi,sepatutnya dia esok operation hidungnya
itu tp terpaksa ditangguhkan ke tarikh lain sbb dia masih flu dan batuk2.
Cuti rehat yg kak Nurul apply sempena anak nak operation pun kak Nurul
dah batalkan sbb sayang cuti,ingat thn nie nak berjimat dgn cuti tahunan tu,
berbanding thn lps baki cuti kak Nurul memang zero habis,huhuhu.......

Oklah x nak membebel pjg,kwn2 yg ada anak dah bersekolah tu dah ambik ke
bantuan persekolahan?

  




9 ulasan:

Anum berkata...

syukur2

maria firdz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
maria firdz berkata...

dah settle dah semua serahan bantuan tu minggu lepas... Alhamdulillah.. seronok tgk anak2 yg dapat wet tu, mak ayah pun tumpang gembira..

MulutPayau berkata...

Alhmdulillah syukur ...sekolah anak2 akak belum lagi...

Masya berkata...

alhamdulillah.. murah rezeki ....

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah...rezeki anak².

hainom OKje berkata...

OKje pun dah dapat jugak separuh dah habis buat beli baju diaorang! hu..hu

Ratu Hatiku berkata...

ramai yg da dpt erk...skolah ank saya blm lg... Semoga Najmi cpt sembuh ya

nini berkata...

bestnya...boleh bantu mana2 yang perlu...=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink