Worldless Wednesday | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 5 Disember 2012

21
Komen

Worldless Wednesday

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 5 Disember 2012@8:00 PG | Filed under
~ Assalamualaikum ~




*  Dah namanya anak perempuan mesti nak bersolek bagaikan.

*Ambik make-up mama pakai sendiri.....huhuhu





P/s:Kak Nurul cuti seminggu nie sbb dua hero bersunat,planning nak blk S'wak pun postponed dulu.



21 ulasan:

Zie berkata...

heheh comey.. betul tu kalau ada anak dara macam nilah..

Anum berkata...

tomeinya

:: Mrs.Eady :: berkata...

comel!

aizu's life berkata...

amboii.. anak dara dh pandai mekap.. cam artis.. heheheh

syiela berkata...

hehehhe pandainya.. makeup sendiri pun tomei!

Ema Blog berkata...

kening terlampau tinggi...hehehe

Ujie berkata...

haha..betul tu. mesti sibuk cari make up mamanya kan. lps tu senyum2 perasan cantik!

anitaare berkata...

hehe..kalu dah girl mmg suka pada kecantikan..biasalah tu maknye make-up lah jd mangsa kan..hehe akak pun ada pgalaman camni..mana taknyer smua pun girls :)

fazian.batrisyia berkata...

Ya ampunnn...Betullah kak..anak sy dua yg besar tu pun sibuk nak pakai lipstik bagai bila nak keluar. Salah 1 lipstik sy hampir patah sebab anak no.2 sibuk pakai sendiri pastu main tutup jek...Sedih tul...dah la baru beli...

Hanih Borhan berkata...

Salam Kak Nazayiena...

haha,saya adik-b'adik lelaki kecik2 pun suka selongkar bilik mak & main2 mekap semua,haha,mak sabar je,haha...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

alololo...comeinyerrr

MulutPayau berkata...

amboiii..dah pandai mekap sndiri ya..comel..

Riedaffya ibrahim berkata...

hehehehehe..gelak besar tgk..cam anak kedua sy kak nurul..pantang jumpa alat make up..

eintan nurfuzie berkata...

tang kening x tahan tu

cik mun berkata...

comel :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

ambio santek betul dia

Papa Mifz berkata...

part bibir tak tahan tuh...hehe

Mimie berkata...

tak menahan nk mekap sndri

Masz Sidek berkata...

hehehe... dah pandey berias anak dara ktk kak... nak lagi pun dah nait bujang...

slmt bercuti kak...

Zana Ariana berkata...

hehe..dah pandai melaram anak dara comey ni..simpan gambar bagi dia tgk bila dah besar nnti..:)

Fifi Nadhrah berkata...

sampai 2 keningnye.. hehe.. super cute.. agak ufairah nanti macam ni jugak kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink