Terima kasih sajalah Puan Zannierah..... | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 5 November 2012

22
Komen

Terima kasih sajalah Puan Zannierah.....

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 5 November 2012@11:27 PG | Filed under


~ Assalamualaikum ~

Selalu benar dpt email yg camni,macam2 nama digunakan.

Memang xde kerja lain,hanya menipu sahaja.

Klu benar2 nak menghulurkan sumbangan tu dermalah
 cara yg betul dan pada orang yang memerlukannya.













Assalammuailaikum, 


Saya ingin merpenalkan diri saya terlebih dahulu. Nama saya Puan Zannierah Binti Moksin from Malaysia. Untuk makluman saya penghidap kanser di tahap yang serius. Dan doktor telah mengesahkan bahawa saya tidak akan dapat bertahan hidup lebih lama. Dengan murah hati nya saya ingin mendermakan segala yang saya miliki dan ini adalah keinginan yang saya dan arwah suami saya telah rancang sebelum ini. Memandangkan kami tiada di kurniakan cahaya mata. 








Dengan murah hati nya dan keikhlasan hati saya dan arwah suami saya. Dan saya percaya allah maha mengetahui niat saya ini. Dengan ini, saya menghulurkan atau menyumbangkan sejumlah wang sebanyak £1,000.000.00 (satu Juta Paun) kepada anda. Dalam memudahkan semua urusan antara saya dan anda, saya akan meminta peguam saya menyediakan segala dokumen yang berkenaan. Dan dengan izin allah semua urusan akan berjalan dengan lebih lancar, dan pindah hak milik di antara kita tidak akan bermasalah. Semoga allah memberkati segala kerjasama dari anda dan gunakan lah pemberian saya ini dengan bijaksana. 









Salam, 
Puan Zannierah Binti Moksin. 
Reply to: mrs.zannierah@hotmail.com

22 ulasan:

Anum berkata...

betul2 selalu dpt

Rai Ourkizuna berkata...

semoga cepat sembuh ya puan zanariah.. hahahaha...

Rai Ourkizuna berkata...

eh zannierah...

Zuraidah Butang berkata...

He tuihhhh kan aja emel tu..hehe

Kathy Tuah berkata...

selalu juak dapat email kedak tok -.-'

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

akak balas aje.. terima kasih, saya tak nak duit banyak-banyak. Nanti susah nak bagi email macam ni nak cari orang untuk waris harta saya.

Nur farahiza berkata...

tak pernah saya dapt lagi kak

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

SPAM, BLOM LAGI YG DR OBESRSE PNYE EMAIL.. CKAP WIN ITU INI LA... SKARAG EMAIL ADALAH PETERNAK SPAM...HEHEH

ct rahani berkata...

x penah lak dpt email camnih.. tp klu agak2 cam spam memang sy remove jer.. nak baca pun malas.. hehe..

Aju Mohit berkata...

mcm2 cara nak menipu org ye kak

Daddy Ziyyad berkata...

hahahhaa..nigerian scam dah pandai buat surat bahasa melayu pulak...

rieda_ffya berkata...

x pnh dpt lagi..

Ujie berkata...

hampir tiap hari saya dpt..yg ckp melayu..yg ckp omputih..sbb email saya tu guna utk online biz, mmg mudah dipergunakan.

tapi sume dah direct ke spam folder.

Papa Mifz berkata...

mcm2 cara org nak menipu kan...hmmm...

Isabel Diaz berkata...

Kenak email kedak owg sedih jark bunyinya..

Wak Gelas™ berkata...

yg macam ni wak blom penah dapat lagikk.. euuuUU

eLL berkata...

saya biasa dapat yang selalu minta duit. ini terbalik, dia yg nak bg kita duit pulak...

Bui Junaidi berkata...

UNTUNG KTK,ORG NK MERIK RETA YA..AMBIK JAK..HAHAHA..

ADA2 JAK MANUSIA NAK NIPU ORG NAK OWW

Kesuma Angsana berkata...

la rezeki tu hehehe

ieda berkata...

mak aihhh kayooo kejap ! ngehx3 ...

ahmad idham berkata...

saya bwu jer dapat msj mcm tu...thank u ye...selamat sye....

Ronald hidayat berkata...

jangan tertipu dengan emeil dari zannierah binti moksin yang konon nye mempunyai cancel payudara dan ingin memberi wang jutaan poun british untuk kebajikan dan ada ganjaran pada orang yang menolong. emeil ini dari mrs.moksinzannierah@hotmail.com. dan urusan peguam emeil nya bar.muhammad.izz_al_din@live.com. dia akan meminta butiran diri dan selepas itu dia akan memberi surat memorandom,surat kelulusan mahkamah dan sijil kematian zannierah yang palsu. kerana saya sudah check di london bahawa sijil itu ganjil dan wanita tersebut tidak meninggal di tempat itu seperti butiran di dalam sijil tersebut. untuk dia buat kita percaya peguam itu akan memberi gambar wanita tersebut. gambar dan sijil itu ada dekat attach file. selepas urusan selesai kononnye check berjuta itu akan di pos. agen dari malaysia akan telefon dan berkata check itu telah ditahan kastam dan anda akan disaman RM3500 kononnya untuk melepaskan check itu masuk ke malaysia. padahal semua itu tidak wujud

sila download link dibawah jika ingin melihat sijil mati palsu.

http://www.mediafire.com/view/?6hy86m4vi42i5r6

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink