Sampai sudah | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 20 November 2012

32
Komen

Sampai sudah

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 20 November 2012@11:45 PG | Filed under
~ Assalamualaikum ~

Terlebih dahulu kak Nurul nak ucapkan ribuan terima kasih buat
Syiela dr Sg Petani Kedah sbb susah2 nak poskan FM buat 
kak Nurul. Comelnya fm sudu nie,Insya Allah klu kak Nurul
ada rezeki lebih nak tukar peti ais baru,baru kak Nurul lekatkan.
Sbb peti ais skrg rendah je,senang si Izzyan nak capai dan ambik
nanti klu lekatkan skrg. Buat sementara waktu nie kak Nurul lekatkan 
dulu kat cpu di opis kak Nurul dulu. Sebenarnya Syiela kasi fm
 nie dekat kak Nurul  sbb jadi salah seorang pengomen terbanyak 
dlm bulan okt klu x silap.Terima kasih Syiela.....betul tu semoga ikatan
 yg terjalin di alam maya nie akan berkekalan hendaknya.



32 ulasan:

Saya Disini berkata...

tahniah

FIZA berkata...

comel :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

wahhh...comel laa :)

Mimie Najib berkata...

waa..tahniah kak nurul..moga maju ke hadapan..sentiasa jg pengomen yang terbaik.. :)

Anum berkata...

tahniah

Bui Junaidi berkata...

BEST EH DPT FM FREE..LEH POLAH KOLEKSI

rieda_ffya berkata...

cantik le kak,,

Masya berkata...

tahniah comel jer...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ berkata...

waa best2 dapat fm comel...

Daddy Ziyyad berkata...

betul la, comel aja FM sudu tu..
boleh beli board khas yg boleh lekat FM ni sebenarnya, ada jual di IKEA..;)..ni kalau fridge dah penuh la, atau nak kelainan..

izan mama mia berkata...

mmg cantik..tahniah

Kasih Salina berkata...

tahniah kak..cantik tu..

Aju Mohit berkata...

tahniah kak, mmg comel banget fm tu, kak

nak mintak tolong klik Button Google +1 di entry ni http://www.ajumohit.com/contest-ga/iphone-5-gadget-impian.html

tq in advance!!

Dayana Bahar berkata...

bestnya dapat FM.. suka gak kumpul FM nak2 kalau pi berjalan ke tempat yang jarang dapat pi...

syiela berkata...

alhamdulillah sampai dengan selamat.. takut gak terburai

Arina Shamsul berkata...

serius sangat comel sudu tu dear :)

tahniah :)

Tihara berkata...

as salam

comelnya..best buat koleksi ni :)

Che Rosliza Che mat berkata...

comel fm tue tahniah..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

comelnye sudu tu.. alhamdullilah

Ema Blog berkata...

Alhamdulillah..tahniah kak

Cho Zila berkata...

tahniah.. tahniah.. teruskan mengomen...

Kakzakie berkata...

Mata kakak nie Nurul kalau tengok FM meamng terus terpikat tak kiralah apa juga bentuk dan rupa.

Suka kan:)

9n0L4 berkata...

kiut nye fm tu. untung laaaaa dpt. berseri la fridge. :)

PinkUmmi berkata...

tahniah...bestnye dpt fm

Kesuma Angsana berkata...

comey sgt2 tu! hehe

hainom OKje berkata...

Rezekikan..... bilalah agaknya boleh bagi - bagi macam nikan

Papa Mifz berkata...

wah dapat FM...best nyer!!!

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii comelnya fm tu ka ;-)

Marya Yusof berkata...

As salam Nazayiena,

Tahniah! Comelnyeee...

zila norazila berkata...

wahhh bestnya dikelilingi org yg baik hati kan..ramai peminat fm upanya kt blog kan..kita nie bru nk brjinak2 kumpul fm:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

comel kan fm tu...wani pn dpt :-)

wan nurul hezrina berkata...

wahh dapat adiah..tahniah kak=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink