Malware lagi.... | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 27 November 2012

6
Komen

Malware lagi....

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 27 November 2012@3:23 PTG | Filed under
~ Assalamualaikum ~

Baru hari nie semangat nak join contest dah kena malware plk
blog kak Nurul yg satu nie,blog khusus utk kak Nurul join2
contest.Kak Nurul nak buang link yg ada virus tu
tp xlehlah plk.Caranya kak Nurul nak unfollow blog tersebut
buat sementara waktu tp pki new interface nie x bolehlah plk.




Ada x sapa2 nak tlg,kak Nurul dah search dlm google dan cuba.
Tapi malangnya list blog yg kak Nurul follow xleh klr.



Camne nak buat nie?

6 ulasan:

Acik Erna berkata...

assalam nurul..acik pun tak dapat nak bantu..tak pandai..In Sghaa Allah ada la yang boleh bantu nurul nanti

syiela berkata...

dapat cara buat entry kak.. saya pun kadang2 kena.. camna nak buang ye

Kasih Salina berkata...

tak pernah alami mslh camni. so, tak idea la nk suggest kat akak..

Ibuhani berkata...

yelah....kdg2 k.ani pn ada jugak kena cam ni tp nanti dia hilang sendiri jer...x reti...sorry x leh nak bantu ....... :(((

Bui Junaidi berkata...

KMK PUN X TAUK KAK,SBB X PERNAH KENAK KES GIA

Myra Jay berkata...

Bila kena malware ni ada mention tak dari mana?

MJ penah kena 2x tapi tu dari bloglist, lepas dah buang dari list terus ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink