Jalan2 di dataran Putrajaya | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 29 November 2012

25
Komen

Jalan2 di dataran Putrajaya

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 29 November 2012@4:07 PTG | Filed under
~ Assalamualaikum ~

Sempena cuti sklh nie bawalah anak2 pegi jalan2.Jalan dekat sini
je.....dataran.Walaupun duduk sini kita jarang nak lepak2 kat sini.
Sebab biasanya hujung minggu je blk kpg. Jalan2 nie bawa
Izzat sekali,thn depan pun Izzat dah sklh sini.
Syukur alhamdulillah dia dpt sama sklh ngan kakak dan abgnya.
Cuma si Izzyan je x dpt sklh yg kak Nurul apply hari tu.......
sob sob.......sedihnya.

Sebelum tu jalan2 kat Alamanda dan lepas tu baru singgah sini.
Ramaikan org lepak2 sini walaupun mlm tu kak Nurul pergi 
hari bekerja dan mlm minggu mesti ramai lg org bersantai di situkan.
Macam2 aktiviti yg diorg buat kat sini,

*berbasikal
*main keta kontrol
*main badminton
*main rollerblade
*main lastik
*picnic/makan2
*main bola
*main kejar
* jual2 mainan
*dating2....oppsss

Izzyan klu dtg sini mesti nak naik....

Opis PM

si najmi x nak plk bergambar menyorok kat blkg kak Nurul dan kakak
mentang2lah mama dan kakak gebu gebas

Masjid Putra

Najmi main lastik

kakak dan najmi lawan sapa yg lastik lebih tinggi.
P/s: Hari nie cite Lagenda Budak Setan 2 'Katerina' mula ditayangkan di pawagam.....
       sapa peminat Maya Karin dan Farid kamil sini?

25 ulasan:

syiela berkata...

takde harapan le gak nak tengok wayang saya layan online je

Riedaffya ibrahim berkata...

Wah mesti suke anak2 akak kan...

Anum berkata...

bestnya

mama_saly berkata...

wah cantik ya dataran sana.. happy jew.. saly belum pernah sampai sana.. :)

Kesuma Angsana berkata...

wah mmg best kat sinikan

fazian.batrisyia berkata...

Bw anak2 keluar jalan2 walau dekat2 pun anak2 dah suka kita dapat spend time dgn mereka...

Dayana Bahar berkata...

Seronok layan anak-anak main kan...

fairus mohamad noor berkata...

bestnyer bwk ank p jalan2..cuti sekolah ni kan..he3..

hainom OKje berkata...

dah lama tak gi sini... Dulu suka jugak pegi....jumaat mlm...ada pasat mlmkan nurul

Kasih Salina berkata...

seronoknya akak tempat camni..kalo anak saya tgk ni mau seronok sakan la dia..budak2 kalo kita ajak outing seronok jer depa..

fizafantagirO berkata...

malam kat sini memang meriah , last week family datang umah , fiza bawak dorang lepak kat sini :)

Bui Junaidi berkata...

WAH,BESTNYA..KMK LAS G PUTRAJAYA MS KONSERT AF DAK MAWI RSNYA..

Cho Zila berkata...

sellaunyer kita kalau dah dekattu rasa lain kaliler kita pergi padahal orang dari jauh datang situkan..
tapi akak putrajayapun tak hbs round lagi padahal selalu gi..

qemaishak berkata...

qema pun kalau tak kemana, suka gak lepak sini tgk ragam org sambil tgk pemandangan putrajaya berkelipan di malam hari hihi

Papa Mifz berkata...

tak pernah lagi pergi Putrajaya pada waktu malam...nampak menarik juga yer...

MulutPayau berkata...

tak kisahlah kat mana2 pun kan Nurul..asalkan dia orang gembira..

nora berkata...

suke nyer anak2 kan..elok lah pelagi musim2 cuti sekolah ni..enjoy..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dpt spent time dgn anak2 ni mmg best kan :-)

IntaNBerliaN berkata...

bestnya... kalau g mlm2 cantik je kan pemandangan

Myra Jay berkata...

Asalkan anak2 happy kita turutkan jela ye kak :)

Minat LBS, tapi dah lama tak layan wayang ni, layan cd je ;D

Hanis Azla berkata...

Salam..

comel aje gambar anak2 tu.. kakak dah sama besar dengan mama ya.. Alhamdulillah..

happening ya kat dataran klu malam2.. dah lama sangat tak ke sana.. anak2 pun sibuk nak ajak main rollerblade kat situ.. tp skrg ni malam asyik hujan, jdnya mmg tak berkesempatan lagi nak bawak..

Nur farahiza berkata...

wahh seronok sakan semuanye

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

comelnye izzyan, da lama tak p sana:)

Marya Yusof berkata...

As salam kak,

Saya minat Maya Karin... Farid Kamil so-so...hehhee...Cantik pulak pandangan malam di Putrajaya tu nampak bersinar-sinar :))

Deq's Qienz berkata...

salam kenal kak.alahai nk juga dia mekap mcm ank dara dekat rumah sya jug.abes mekap mama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink