FIELD WORK! | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 22 November 2012

15
Komen

FIELD WORK!

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 22 November 2012@10:00 PG | Filed under
~ Assalamualaikum ~

Hari nie kak Nurul nak pegi kerja luar.Sejak duduk HQ nie
memang xde kerjaluar berbanding duduk kat Sibu dulu
memang tiap2 hari nak kena field work.
Sini dlm setahun ada le 2 kali atau sekali nak kena pegi field work.
Tapi ok juga sini xde field work,klu ada memang mati kutu kak
Nurul sbb jlnnya yg byk dan tempat2 pun jauh.
Sebab kerja kak Nurul nak kena field work tu le salah satunya
malas lg nak minta pindah ke Melaka wlpn rumah sana dah siap.
Ok,jumpa lg,Insya Allah lps nie BW rumah kwn2.



15 ulasan:

Anum berkata...

take care

Hanis Azla berkata...

selamat berkerja di luar ya.. take care.. semoga segalanya dipermudahkan..

maszull berkata...

assalamualaikum naza...take care k...;)

Ujie berkata...

moga selamat ya kak..:)

syiela berkata...

hati hati kak... moga selamat hendaknya

Nens Collection berkata...

take alwaysz..selamat beroutstation!

cheqna berkata...

ok selamat bekerja =)

cho zila berkata...

dulu teringin nak keja cam gini der field work gitu.. tapi tak merasaler... selamat bertugas...

Daddy Ziyyad berkata...

sekali sekala field work pun seronok juga kan, asyik terperap dalam opis aja..hihihih..boleh berjalan jalan..cuma kalau mmg asyik kena field work, mmg letih la

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

selamat bekerja kak..hati2 k

Madam Sooyaree berkata...

Selamat bekerja kak! Field work penattt... yang ikhlas, ex-field engineer, hihihi

wan nurul hezrina berkata...

selamat bertugas kay..

qemaishak berkata...

Sesekali best juga ada kerja luar ni kan, alih angin org kata...take care kak:)

eLL berkata...

bestnya kak. saya dalam opis ni, jemu. kalau field work leh clearkan minda

zila norazila berkata...

best..zila mmg suka klu dp keja luar..cuci mata:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink