Snap a photo, write a caption & WIN RM5000 cash! | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 9 Oktober 2012

28
Komen

Snap a photo, write a caption & WIN RM5000 cash!

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 9 Oktober 2012@4:54 PTG | Filed under
~ Assalamualikum ~

Sibuk lg opis nak 5S blk,bila audit nak dtg jadi
kemas2lah apa yg patut,touch up sana touch up sini yea.
Janji 5S tu sentiasa diamalkan.

Ok baru2 nie  Kak Nurul ada join MRT contest ,senang je klu 
kwn2 nak join. Cuma tangkap gambar dan karang ayat2 
sambungan dari ' I need MRT because .........
Nak lebih details klik di bawah.




P/s: klu x keberatan sudi2lah vote untuk kak Nurul.Pd sapa yg dah join tu pm kak Nurul di FB Insya Allah akan tlg votekan.

28 ulasan:

Che Rosliza Che mat berkata...

ingat time kerja ulu..kalau ada audit mesti buat 5s..

Ujie berkata...

Aritu nk join..sekali kena dptkn vote. tu yg susah..

Btw..gd luck kak!

m.u.l.a.n berkata...

kat rumah pon kena 5S ni... ajar anak2...

Ena's Palace berkata...

gud luck...
tak join lg contest tu...nnti leh try

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

gud luck kakak>.<

Aju Mohit berkata...

good luck kak, lumayan hadiahnya

Salmi Khairil berkata...

biasalah time audit nak datang time tu jugaklah kita sibuk2...

rieda_ffya berkata...

gud luck kak nurul...

syiela berkata...

saya nexr yr plak akak 5s ni :)

nanti nk ke fb tlg kak nurul :)

Daddy Ziyyad berkata...

good luck kak nurul...:)

Wak Gelas™ berkata...

wak pon dh lama X join contest gituuu.. ehhheEE

izan mama mia berkata...

gd luck..

ieda berkata...

semoga berjaya dik
akak dah lama x update FB ..
dah malasss nak layan huhu

apa2 pun akak sokong dan doakan ;)

wahida berkata...

semoga berjaya kak...

lumayan betul hadiah tu...

Kesuma Angsana berkata...

tension bila ada 5s ni hehehe

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

hi salam kenal, dari bloglist KA, done follow, hit me back ya..

Citarasa Rinduan berkata...

good luckkkk.

Ayu dh tak ada masa lapang u join.. sedihnya

eMMe berkata...

gud luck kak, hope ade luck akak, heee~

Kakzakie berkata...

Selamat berjaya Nurul. Kakak tak ada FB dah deactivated lama dah...

Ema Blog berkata...

tempat kerja ema belum lagi buat sistem 5s ni kak..tak tahulah bila nak buat nanti..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

gd luck kak....

wan nurul hezrina berkata...

mmg kat opisnie pun tak abes2 5a's..huhu..

wah rm5000 tuh kalau rezeki dapat mmg berbaloi!

IntaNBerliaN berkata...

good luck kak.. :_)

Nens Collection berkata...

gud luck kak..sy separuh kajaan separuh swasta..kejap je 5s..pastu ilang ntah kemana..huhu

ct rahani berkata...

gud luck kak.. :)

Tihara berkata...

good luck akk :)

Masz Sidek berkata...

good luck kak... :)

Ash berkata...

please vote for me! thanks! http://www.mrtmyride.com.my/ViewEntry.aspx?EntryID=3019

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink