Wordless Wednesday | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 12 September 2012

20
Komen

Wordless Wednesday

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 12 September 2012@12:59 PTG | Filed under
Assalamualaikum........

Bangun kul 3 lebih pagi tadi sbb masak macaroni bakar.
Satu utk opis hubby dan satu kak Nurul bawa utk jamuan raya di unit kak Nurul.




20 ulasan:

syiela berkata...

rajinnya kak bangun awal pagi.. untung kawan2 seopis kak nurul... :)

:: Mrs.Eady :: berkata...

mesti sedap kannn :)

kakcik berkata...

Kakcik suka makan makaroni bakar, tapi kakcik tak reti nak buat (pemalas sebeanrnya!). (~_*)

~ yus ~ berkata...

nampak sedap macaroni bakar nurul. Yus dah lama tak buat, anak2 tak suka sangat, kalau makaroni sup mereka mmg suka.

Daddy Ziyyad berkata...

tak pernah makan macaroni bakar..

Anum berkata...

rajinnya

fazian.batrisyia berkata...

Sy tidokan bby, dgn sy sekali terlelap...so bgn iron baju 3 pagi...Iyelah nak melaram skit ada jamuan raya kat tempat kerja...

Sedap tu macaroni bakar....oven sy dah lama sejuk...last bakar biskut raya ari tu...baru rasmi pun oven tu sebenarnya...

rieda_ffya berkata...

akak..mintak la skit..nak rase.hiii..sedap tu

Papa Mifz berkata...

nak sikit...dah lama PM tak mkn makaroni bakar tuh...huhu

Ujie berkata...

tak penah mkn la..cmne rasanya.

rajinnya bgn msk awal pg.

zulhilmi tempoyak berkata...

nak sket...!!!!!!!!!!!!!

eMMe berkata...

kak nurul, pandai la masak makaroni bakar, awal gile bangun..huhuhu.. mmg semangat betol.. tapi saya tak brape gemar makaroni, suke spagetti.. tapi makaroni boleh buat macaroni carbonara or blognese kan kak Nurul?

izan mama mia berkata...

rajin laa akak nie..tentu sedap !!!!

KM7 berkata...

saya masukkan link blog ini ke dlm blog list 3 KM7

Masz Sidek berkata...

nyaman jak rupa masak ktk tok kak... terliur kmk nangga...

Deqla manjew berkata...

wahhh... sedapnye kak...

MamaEma berkata...

awalnya..ngalah time bangun sahur tu..hehehe

QasehnyaRania berkata...

awalnya akak nbangun..
kak, kalau tak keberatan kongsi la resepi =)

QasehnyaRania berkata...

dapnya..belom penah buat..akak kalau tak keberatan kongsi la resepi nti=)

sal ya berkata...

sedap tu makaroni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink