Tahniah kawanku........ | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 27 September 2012

23
Komen

Tahniah kawanku........

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 27 September 2012@11:44 PG | Filed under
Assalamualaikum.......

Minggu lps dpt tahu yg BF kak Nurul masa sklh menengah dah bersalin dpt anak twin.Bukan main sukanya  dia.Yea le anak yg sulung dah thn empat sklh, sekali beranak dpt tambah 2 sekaligus.BB dia twin x seiras.Dah lama kak Nurul x contact dia sbb dia di Kuching dan FB pun dia x berapa aktif tup2 post gambar dia slps selamat cze dgn sblh nya ada dua bb yg comel.Jadi kak Nurul ucaplah tahniah dan nak tanya lebih2 plk segan sbb lama dah lost contact wlpn dulu slps sklh kak Nurul lama juga tinggal kat rumah diorg di Kuching.Emak bapaknya pun baik orgnya.Kak Nurul  tanya juga belah sapa yg ada keturunan kembar tp BF kak Nurul x jwb pun.Apa2 pun tu memang rezeki dia........

Nie gambar Izzyan masa umur blm setahun lg bersama ngan sepupunya yg beza sthn.Macam kembarkan je diorg nie masa kecik.Bulan 12 nanti Izzyan dah msk empat tahun dan thn depan kena pergi tadika,tp pelatnya dia masih byk yg kak Nurul  x faham,apatah  nanti cikgu yg mengajarnya.Sepupu dia nie dah betah
betul berckp dan mlm tido pun dah x pki pampers lg. Pembesaran badan dia pun jauh meninggalkan Izzyan.
Macam mana nie Iyan? sklh dia pun kak Nurul x decide lg nak htr mana wlpn tempohari dah survei berapa buah sklh tadika di area rumah kak Nurul nie.Kak Nurul berharap nanti apply tadika yg di dpn opis nie dpt senang sikit klu nak menjenguk dia nanti.Tapi sklh tu susah nak dpt..........semoga rezeki Izzyan ada ngan sklh tu.Doa yea kwn2.......


Tgk......kak Nurul pun ada bb kembar


Tgklah sepupunya Damia dah lebih besar dr dia.

Iyan & Mia.....

23 ulasan:

kakcik berkata...

Kakcik pernah berangan nak ada anak kembar, tapi Allah tahu apa yang terbaik buat kakcik.

Adik kembar kakcik meninggal dunia sewaktu dilahirkan ke dunia...

Anum berkata...

bestnya

m.u.l.a.n berkata...

rasa seronok tengok orang ada anak kembar kan..

qemaishak berkata...

Seronok tengok baby twin nih..comel

rieda_ffya berkata...

sy pon pernah berangan nk dpt twin..nnt senang nak jarak jauh skit pon psl da dua baby kan..

Daddy Ziyyad berkata...

kebarangkalian nak dpt anak kembar ni tinggi kalau mmg ada genetik kembar dlm keluarga

syiela berkata...

harap2 izzyan dapat la sekolah yg depan opis tu nanti...

amboi sedondon depa.. sebijik kembar :)

.: iEyLa :. berkata...

bestnye ade kembar.. :p

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. sy yg bc entry ni pun rs seronok.. yela, dh lama xda baby.. sekali dpt trus kmbar :-)

Ujie berkata...

tumpang happy dgr berita ni..
saya pun berangan nak twin gak, dah lama menanti ni kot2 Allah bagi lebih sorang best jugak. :)

eB berkata...

eB dpt rezeki ementara jerk. dpt ttp bersyukur.. lagipun eB tau drg tunggu eB disaner kan? insyaallah .. :)

psl saiz tuh plk... alaaaa... x kesah la cousin mia lagi bsr... janji mia sehat & cerdik... kan3 :)

are_lin@yu berkata...

alahai beznya dpt anak twin..ayu pn teringni gk..hihi

fieda berkata...

seronoknya..

Tihara berkata...

alhamdulillah seronoknya...kalo saya yg dapat 4 sure loncat sampai ke bumbung..hehe :)

Norzie hany berkata...

Bestnya dapat baby kembar.

~Cik Sweety~ berkata...

sronok tgk miak kmbar tek..kmk pn dpt spupu kmbar ompuan.. cute narr..

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Alhamdulillah.. kene take care 2x ganda la yea.. semoga kwn akak selamat sampai melahirkan baby.. :-)

:: Mrs.Eady :: berkata...

comelcomel comel :)

ct rahani berkata...

bestkan kak klu dpt kembar.. penah gak berangan tp family history dua2 belah mmg x der kembar.. mimpi jelah.. hehe..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

waa seronok kwn akak tu kan.. dapat anak kembar...

Mamamya berkata...

dulu lia lambat dikurniakan cahayamata (6 tahun) masa buat rawatan IUI (permanian b'hadas) selau b'angan2 nak dapat anak kembar.. :) tp xder rezeki plak....

Ema Blog berkata...

teringin nak anak kembar juga..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

baby twin beshnyerrrr hehe...tp mesti mencabar nk menjaganya kan hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink