Jamuan hari raya di bhgn unit. | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 13 September 2012

23
Komen

Jamuan hari raya di bhgn unit.

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 13 September 2012@12:22 PTG | Filed under
Assalamualaikum.......
Smlm ada jamuan raya di bhn unit Kak Nurul.Kita
buat port luck je cuma menu2 utama kita order spt 
lemang,sate dan rendang,dan yg lain masing2 bawa.
Xnaklah berlebihan sgt spt thn2 sblmnya.Hari nie plk
ada jamuan raya peringkat jab. dan hari rabu dpn ada
jamuan raya peringkat bhgn plk. 

Jom layan antara gambar raya kita.X ambik gambar sgt.




Dah tghari hidangan ada tinggal sikit je lg.
Masuk sekali raya merdeka kat tadika Izzat.

Izzat ngan teachernya,pic dr hp ibu long dia,masa nie nenek nya x dtg slkh kot ada hal lain.
sian Izzat,mama kerja sini.




23 ulasan:

Anum berkata...

layaaaaaaaaaan

fazian.batrisyia berkata...

Tempat kerja sy jamuan raya smlm...tak puas makan sbb bertugas. Tak sabar nak tunggu office punya pulak...

kakcik berkata...

Rabu depan pun masih ada jamuan raya? Syawal terakhir untuk tahun ini pada hari Ahad ni, kan? :)

IntaNBerliaN berkata...

bestnya... makanan byk.. meriah je nmpk :-)

syiela berkata...

banyaknya makanan kak nurul... sure kekenyangan lepas tu :)

adyna berkata...

makan nie yang best sangat :) open house hujung2 raya ;)

Deqla manjew berkata...

wahhhh syoknye jamuan raya! deqla pun dah jamuan raya selasa lepas..hihi..

p/s : nama kucing akk tom?? hihi..sama la ngan sekor lg kucing deqla nama tom jugak..tp dah tua laa.. kuat gadoh smpai habis dah luka2 bdnnya! letak ubat dia p garuk! haihh

ros_reeza berkata...

seronoknya.. meriah je kan kalau buat gini.. masing2 bawa menu sendiri :)

Cho Zila berkata...

bestkan unitpun der jamuan.. kitani tak buatpun melayu der berapa keratjer.. staffpun tak ramai.. ajakler budak2 tu datang rumah...
sukaler dapt makan2 .. rasa makan pelik2.. dapat tanya resipi...

ieda berkata...

wah meriahnya dikk
selagi x habis syawal ..
mana2 ada open house cum pejabat kan .. seronoknyaa ramai2 macam nie
masing2 bawa makanan masing2 ..
penuh meja haaaaaaa
silang2 tangan dahh ;))

ct rahani berkata...

sonoknya makan2 pas raya camnih.. co sy mmg x penah buat la... melayu pun ader 2 3 kerat je pun.. lain ca alif nun ya.. huhu..

Nurul Haidah berkata...

done follow n put ur banner in my blog.please hit me back ok?thanks! :)
take banner in my blog :
http://aidablurr96.blogspot.com

izan mama mia berkata...

meriahnyer..makanan pun sedap nampaknyer

m.u.l.a.n berkata...

meriahnya...!!

lelamaisara berkata...

wahhhhhh...meriah tu..banyak tu juadah..;)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

wahhh nampak meriah

MamaEma berkata...

meriah juga walaupun bahagian unit jer..

QasehnyaRania berkata...

jimat belanja kn..memasing bawa mknan sendiri boleh merasa..

=)

Tihara berkata...

geram tgk cupcake :)

Edy Fee berkata...

style la cake@muffin@cupcake tu...nak 1

Masz Sidek berkata...

cupcake kak ya kak... kacak...
meriah jak.... mcm jak brg mkn...

sal ya berkata...

senang buat potluck je. tak ada la berlaku pembaziran.

Melati Shaari berkata...

kak nurul... rindu nyaaaa cpi dgn icp T___T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink