Alahai kawanku yang sorang nie..... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 21 September 2012

13
Komen

Alahai kawanku yang sorang nie.....

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 21 September 2012@3:57 PTG | Filed under
Assalamualaikum......

Salam jumaat semua buat kwn2.Sekejap je rasanya masa berlalukan.
Esok anak pula ada sekolah sbb kelas ganti cuti raya hari tu.
Ok nak cite kwn kak Nurul yg sorang nie, minggu lps dia ada htr email ngan
kak Nurul nak dtg kat opis sini sbb ada perjumpaan persatuan,dia skrg nie 
dah keja kl.Jadi dia mintalah kak Nurul buat macaroni bakar sbb
dia sure akan dtg,jadi kak Nurul buatlah, bangun awal dlm kul 4 pagi gitu
sbb mengenangkan dia dah terliur tgk yg minggu sblm tu kak nurul
bawa waktu jamuan raya unit hari tu di  fb.
Last2 dia x jadi dtglah plk sbb kena tinggal,dan unit dia plk xde
wakil yg pegi.Dia x pegi jadi kak Nurul jamulah member opis situ
dan  siap ambik gambar ,member masuk fb lg dan tag kat dia.
Buat Miza(nama kwn tadi) kak Nurul pun x kisah klu Miza x dpt dtg.
Klu Miza ada baca post kak Nurul nie(miza pun ada blog juga),
cuma nak memperlihatkan (boleh gitu) nilai persahabatan kita
yang kak Nurul ingati dan hargai sbb dulu sewaktu Miza
masih di sini Miza adalah salah seorang kwn yg kak Nurul
paling rapat wlpn Miza seorang happy go lucky berbanding
ngan kak Nurul yg pendiam(org ckp). Siap Miza htr email dgn ucapan
maaf plk sbb x dpt dtg.Kak Nurul maafkan ok,lain kali 
klu Miza dtg sini jgn lupa bawa coklat kek dan satey ok.

bukan rezeki miza lg.....


miza email kata2 nie tanda minta maaf,hahaha.......ok

nie sapa plk miza,nape nangis.....

tahu nie simbol yg miza dulu pernah kasi kucing ngan kak Nurulkan.....


13 ulasan:

QA's ~ mamapapa berkata...

friendship remains and never can end :)

Che Rosliza Che mat berkata...

Wah!! friends forever hihihi

sal ya berkata...

alahai... mesti dia sedih sebab bukan dia tak nak datang tapi kena tinggal.

teratai berkata...

Indahnya dunia persahabatan...:)

Acik Erna berkata...

Assalam nurul..kalau dah bukan rezeki kan nurul..insyaallah nanti ada masa nurul boleh buatkan lagi untk kawn nurul tu

yuyu berkata...

alololo.. touching plak yuyu baca kata2 tuh. eh eh.. mcm sedap plak tgk macaroni bakar tuh.. nak iket leyh??

IntaNBerliaN berkata...

bkn rezeki miza kan.. tp nmpak sedap la plak.. hihi

Melati Shaari berkata...

HAHAHAHA ada ada saja kak miza.. :P

Masya berkata...

bukan rezeki mizalah tu.. saya pun teringin nak makan makaroni bakar akhir² ni.. xtaulah tekak ni .. nak makan western jer...

Arina Shamsul berkata...

sy doakan moga persahabatan itu berkekalan hingga ke akhir hayat :)

Teratak Hami berkata...

Miza tak mengidamkan? Klu mengidam, harus hantar sampai ke depan miza.

eMMe berkata...

best dpt friend cam kak nurul n mieza.. yg rajin masak n makan, hehehe..kenyang perot kan... takpe la.. ape pun terjadi tetap friend, takmo gado2 ek...

ieda berkata...

alamkkk sayu nyeee
semoga persahabatan nie berkekalan hendaknyaaa ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink