Kakak Pergi Kursus Penghayatan Ramadhan 1433H | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 12 Julai 2012

47
Komen

Kakak Pergi Kursus Penghayatan Ramadhan 1433H

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 12 Julai 2012@11:46 PG | Filed under
Assalamualaikum

Hari ahad lepas Masjid Putra ada menganjurkan kursus
Penghayatan Ramadhan 1433H untuk org dewasa,
pelajar sklh menengah dan sklh rendah.
Si kakak pun join juga kursus nie dr 8 pg
hingga 4.15 ptg.Baguslah dia join kursus nie boleh
refresh balik dia punya semangat nak sambut
ramadhan yg dah x lama lg menjelma tu.
Kwn2 dah sedia ke nak sambut ramadhan tu,
puasa semua dah byr ke? he he he nak tanya org
konon diri sendiri tu camne yea. . . . .
Berbalik pd htr dan ambik kakak kat masjid Putra
inilah pertama kali aku masuk sini setelah hampir
4 thn lebih dah aku kat sini.Setiap hari kerja
aku lalu sini,lalu je. . . .Dah alang2 dah dtg sini
sempatlah aku sembahyang asar sini tp x sempat
nak berjemaah sbb telah tersesat cari mana
tempat wuduk  . . . 
Jadi kita ambiklah gambar sini,pki  kamera hp je.

Camne emak dan anak,gebu gebaskan dua2,ha ha ha ha. . . . .
Xpe lepas nie aku klu rajin mandi sauna kat rumah,mungkin boleh kurus sikit kot.
Mesin sauna dah beli tp x buka2 lg.InsyaAllah klu berkesan nanti aku
share ngan kwn2 rupa mesin tu.



47 ulasan:

~ yus ~ berkata...

nurul!! Macam kakak dengan adik je nampak...hehe

wah! siap beli mesin sauna tu. Nak tengok nanti ya.

alhamdulillah yus dah lama habis ganti puasa, tak sabar juga nak tunggu ramadhan tiba ni

cheqna berkata...

wah...nanti akak tunjuk erk mesin sauna tu

Wanieys berkata...

amboi posing sakan nampak..comel!

Tihara berkata...

anak dan emak seiras..comel2 anak nurul macam maknye..

***saya nak panggil kak ke? or nama eks :)..saya pun bukan mude lagi..34 th..tp kalau tua setahun dari saya pn saya still panggil kakak.. just bertanya...kalau ada salah silap harap maaf yek :)

eMMe berkata...

Salam Kak, oh..kat Masjid Putrajaya yer? lor..leh sesat cari tempat wuduk.. hurm..kalo saya de leh bwkkan n tunjukan tempat, hehehe...

:: Mrs.Eady :: berkata...

pandai nyer posing! :)

Lynn berkata...

Salam kak nurul..

dah besar anak akak..hehe...mcm adik ngan kakak je..

Ardini Humaira berkata...

wahh bagusnye ada kursus :)

Kakzakie berkata...

Anak sekarang cukup makan zat pun baik tengoklah dah macam adik ye dgn nurul kan... cuma muka budak mestilah comel-kiut kan...

m.u.l.a.n berkata...

macam adik beradik je..

Asmara berkata...

cantik baju adik. :D

diana berkata...

siap beli mesin sauna lagi..tak sabar ni nak tengok mesin sauna tu..

Daddy Ziyyad berkata...

ada lagi tak kursus macam ni ya? teringin nak join

fieda berkata...

seronok dapat join aktiviti mcm ni kan..

miloais milo berkata...

comel aje gambo uols ngan your doter tu...

MamaEma berkata...

bagus sangat bila ada peluang kursus begini utk budak-budak sekolah...hehehe...dah besar anak akak yer.

ros_reeza berkata...

best dapat join aktiviti macam ni :)

lagi seminggu je nak puasa dah :) tak sabar rasanya...

~Sweet Honesty~ berkata...

kmk pun nk mula gebus ne kak..heheheh

IntaNBerliaN berkata...

wah.. mesin sauna.. bestla.. lps guna blh rasa ringan badan kan :-)

Tihara berkata...

oo saya tak perasan 76 tu tahun lahir...sebaya dgn cousin saya rupanya... ok kak :)

Ujie berkata...

Semangat ramadhan..dan smangat bersauna. nk tau testimoni nnti ya.

Kasih Salina berkata...

salam kak..lama sungguh saya tak jenguk ke sini..bagus juga ada kursusu mcm ni, boleh meningkatkan motivasi ank2 supaya lebih bersedia & semangat untuk berpuasa..

ieda berkata...

aah lahhh nampak mudeee gituuu ..
comel dua beranak nie .. ;)

akk dah lama dah ganti pose .. yg buat2 nie sunnat rejab dan syaaban ;)

Che Rosliza Che mat berkata...

amboi posing sakan nampak..hihihi

Che Rosliza Che mat berkata...

amboi posing sakan nampak..hihihi

mama aini berkata...

assalam dari mama..thanks.. :)selamat menyambut ramadhan..

ct rahani berkata...

macam kakak dgn adik je kak.. x macam mak ngan anak pun.. :)

fizafantagirO berkata...

saya duk putrajaya , selalu jugak la pegi sini :)

Hanis Azla berkata...

kursus yang bagus tu.. semoga kita semua dapat menjalani ibadat di dalam bulan ramadhan dgn penuh kesungguhan, insyaAllah.. wah mesin sauna.. bestnya..

Zie berkata...

haah kan masuk ramadhan ni nak ajar anak puasalah. dah lima tahun dia..

LIPISLADY berkata...

Sallam,

Kakmah belum pernah pergi masjid ni,
cantik, teringin plak nak ziarah dan solat disana.

Alhamdulillah kakmah dah gantikan puasa dalam bulan Syawal ari tu lagi...

Sallam Ramadhan buat Dik Nurul...semuga segala amalan diberkatinya...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

seronok klu dapat join xtvt camtu..masa zaman sekolah dan belajar je laa rasa.. dah keje ni..agak payah nak join..

waa beli mesin sauna...

best klu dapat bersauna... lepas bersauna..pastu mandi.. badan rasa segar je...

sHaR!Na eLyaNa berkata...

wah cutenya blog pink ni hehe..cute la header tu..hehe..yup sha da bersedia ngn kemunculan ramadhan insyallah :)

Kathy Tuah berkata...

dah mcm adik beradik dah bila nangga ktk anak beranak :)

izz iizza berkata...

kt masjid putrajaya kan..bestnya..

rieda_ffya berkata...

wah..anak dara da besau..

anisalya berkata...

ada mesin sauna ek?!

Yumida berkata...

pewit...dh besar lak mesti ayu n nak sorang ya kacak..mun kmk dh da anak tek mok padu sidak..kikiki

syiela berkata...

bestnya kak nurul anak2 dah besar...

kalau berjaya jgn lupa tunjukkan rupa mesin tu tau ^_^

MrS. F!zA berkata...

Woaaa..Ada mesin sauna Kat rumah.. Teruja saya Ni kak..

Suhana Shuib berkata...

Mesin Sauna.. wah! bestnya..SU ni bila la nak beli benda alah tu..hadoii...

Papa Mifz berkata...

bagus kan kalau dpt join kursus2 mcm tuh...

Ena's Palace berkata...

salam...anak2 tu da mcm model...hehehe

wahida berkata...

nak tgk rupa mesin sauna tu!!

KhaiRin : anies berkata...

mesin sauna?
wah!

Ibuhani berkata...

Bli kt mn sauna tu......k.ani punya dh rosak periuknya. Almklumlh zmn ms arwah ni ada dulu yg blikn. Teringin nk bli br.......awak bli kt mn? Nnti bg tahu ye......salam ramadhan!

Che Rosliza Che mat berkata...

amboi posing sakan nampak..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink