Izzyan dan Axis Eyewear. | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 10 Julai 2012

23
Komen

Izzyan dan Axis Eyewear.

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 10 Julai 2012@4:43 PTG | Filed under
Assalamualaikum. . . . .

Nie rentetan dr entry aku tempohari,klik sini.
Paper bag inilah Izzyan suka bawa pegi nurserynya
tiap2 hari berbanding beg sklh dia.
Sampai dah royok paper bag tu.
Sapa tahu Axis Eyewear tu apa?
Nie kedai cermin mata yg aku rasa byk juga
cawangannya di seluruh M'sia.
Nie macam Izzyan tlg promote percumalah
dlm blog mama dia. Xpelah anakku asalkan
x menyusahkan mama sudah,apa yg Iyan 
nak bawa gi sklh tu.




23 ulasan:

Anum berkata...

ala cutenya
kalau mcm nie leh mintak cermin mata free sebab tlg promot kan

~Sweet Honesty~ berkata...

hehe.. yg pntg sik bocor paper bag ya..

Rai berkata...

dia suka yang jenis sandang macam tu kot berbanding yang pikul kat belakang..hehe..

~ yus ~ berkata...

ha'ah. setuju dengan Rai, dia suka jenis sandang tepi berbanding beg pikul belakang tu kot. Cuba cari satu yang cantik macam tu...hehe

gadisBunga™ berkata...

AXIS kene bayar royalti kat Izzyan. :)

izz iizza berkata...

sweet jer dia senyum..:)

xper la asal dia bahagia..:)

IntaNBerliaN berkata...

hihiii pandai promote yer.. comel je senyum :-)

Acik Erna berkata...

salam nurul..comelnya dia suka dpat bawak beg tu..

Wanieys berkata...

wah kecik2 dh pandai promote ni...hihihii,,jgn bocor sudah paper bag tu hikhik

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

alolo comelnya.. jimat tu.. xyah beli beg skola

syiela berkata...

comel je dia senyum... boleh jadi duta ni ^_^

Nurlyla berkata...

aigo, halus tulusnyer wajah c izan tu..

miloais milo berkata...

comel lah izzyan...

beg cam tu ye yg sheols suka...

eintan nurfuzie berkata...

dia pk beg tu lagi cantik dri beg yg len..huhuhu

Asmara berkata...

haah kan dia minat jenis beg mcm tu. kene carikan kak. hehe..

MamaEma berkata...

kalau dah koyak paper bag tu..kena cai yg lain lah nanti...

rieda_ffya berkata...

comei si izzyan ngan paper bag tu..

Papa Mifz berkata...

paper bag kedai cermin mata Focus Point lagi cantik...hehe

m.u.l.a.n berkata...

eyy geram.. coomelnya...

MulutPayau berkata...

comelnya izzyan ngan paper bag tu..

9n0L4 berkata...

tak pernah dgr pulak brand ni. hee. lame dh tak tukar spek. ;)

Cho Zila berkata...

ala... tak kisahlerkan janji bahagia... samaler kadang2 kita belikan yang cantik2 nak gak yang tak elok sesangattu...

Ibuhani berkata...

Cntk dimata dialh tu.....hehehe.......comeiii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink