Dapat surat cintalah plk. . . . . | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 19 Julai 2012

32
Komen

Dapat surat cintalah plk. . . . .

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 19 Julai 2012@12:54 PTG | Filed under
Assalamualaikum. . . . 

Petang smlm nak blk kerja dpt plk surat cinta nie dr PJH.
Baru je seminggu nie Kak Nurul bawa keta park kat situ
dah kena,memang malang betulah nasib.Kebetulan minggu nie
motor yg selalu guna tu xleh start dan setiap ptg hujan je
 minggu nie jadi bagus turun keja pki keta.
Ndak x ndak kena byrlah saman nie kan.-
Dah salah sendiri.



Surat saman dah koyak sbb kena hujan ptg smlm.




32 ulasan:

syiela berkata...

sabar jelah kak nurul.. sekarang ni tak kira kat mana pun mmg dorang rajin nak menulis surat cinta ni...

Anum berkata...

saman plak daaaaaaaaaaaaa

.: iEyLa :. berkata...

same la ngan adik kak..
seminggu bwk kete kat KL ni dh dpt surat cinta..huhu

sal-nurbeena berkata...

alahai...dh nasib. terpaksalah bayar saman tu. salah parking jer kena. aduyai.

Daddy Ziyyad berkata...

keh keh keh..Warden trafik..igtkan ada warden asrama aja...

Mmmg ramai yg komplen pasal kena saman kat area putrajaya ni...sebab paking lot tak cukup! saya stress kalau kena gi pejabat gomen kat sini bila nak carik parking

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

nk raya x lama lg..lagi galak kot surat cinta ni keluar hehe

sHima AzMir berkata...

shima hari selasa aritu dpt gak surat cinta dari polis trafik..en suami langgar lmpu merah dijalan kinabalu....RM300...warghh degil lagi abi tu dok langgar trafic lite.

ct rahani berkata...

nak wat camner kena redha jelah kan.. sy pun ader jugak saman parking nih.. bulan lepas dpt.. RM100 jugak.. saman polis traffic.. huhu..

eMMe berkata...

Salam Kak Nurul, same lak kak, saya mmg sakit jiwa tol dgn sistem parking Putrajaya ni, org lame dok Putrajaya pun, tetap gak rase tertekan.. takleh nak paking jap, dah dtg abg penguatkuasa, senang je kasi surat kat kite... dia tak rasa n kene camner kite alami.. sesedap je dowang saman... huhuhuh...

Rai berkata...

nak cukupkan kuota raya nanti..hihihi..

are_lin@yu berkata...

inilah surat cinta berbayar namanya..hehe

~ yus ~ berkata...

nak kena kuar duit bayarlah nampaknya ya nurul...sabar jelah

Che Rosliza Che mat berkata...

nk raya ...lagilah galak dorang buat surat cinta ni keluar hehe

Salmi Khairil berkata...

akak park kat maner?? surat cinta istimewa.. ;P

izan mama mia berkata...

surat cinta nan trajis...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

Alamak!! Dapt surat cinta yg mahal lerrr plakssss

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

Alamak!! Dapt surat cinta yg mahal lerrr plakssss

Yumida berkata...

tedah ktk sis..dugaan benar ya..be4 posa...surat cinta bikin hati gusar..tp mun dh settle byr..reda lah perasaan gusar ya..

nok link utk vote kmk ya dh dpt di buka sis...nya prob skejap jak td..then dh dpt bukak kinek tok...bila2 la mun ktk free..hehe..vote kmk...tok linknya...just taip UNDI 24 jak:

http://behindthescene1702.blogspot.com/2012/07/segmen-i-love-my-blog-tamat.html

Wanieys berkata...

dugaan sebelum posa tu...sabar banyak yer kak nurul..salam ramadha untuk kak nurul dan family

MulutPayau berkata...

paling tak suka dgn surat cinta macam ni...tapi trpksa terima jugak...

Hanis Azla berkata...

suka tak suka terpaksalah membayarnya juga kan.. Salam ramadhan buat nurul dan keluarga.. selamat berpuasa..

eita berkata...

paling tak suka kalau dapat surat cinta macam ni

Ujie berkata...

Waduh..surat cinta yg tak diingini..

Kasih Salina berkata...

saya pernah juga dapat surat cinta macam ni..nasib baik rm 10 jer..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

hujung2 bulan dapat surat saman.. tensen..hishhh

Asmara berkata...

gomen dah takde duit pantang salah sikit nak menyaman je. bukan nak bykkan tempat parking ke, elokkan jalan ke. padahal salah diorang jugak kot. isk..

Mooniqueen berkata...

Apo nak buek... Nasib badan... Kdg2 salah tak seberapa pun... Maybe ade hikmahnya... Bonus raya ke nanti... Salam perkenalan... Follow u...

MamaEma berkata...

laaa, sama PJH lah pula..

izz iizza berkata...

adehh tension jer kalau dpt surat cinta ni kan..:)

Masz Sidek berkata...

belom gik raya baruk posa... dak jph dah mintak duit angpau... ;p

Masz Sidek berkata...

hehehe... salah tulis bukan jph... pjh..;p

Ibuhani berkata...

namanya x der rezekilh tu. Bayar jerlah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink