Camne boleh lupa nie...... | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 20 Jun 2012

29
Komen

Camne boleh lupa nie......

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 20 Jun 2012@12:23 PTG | Filed under
Assalamualaikum......

Sudah seminggu aku x update blog ku ini.Entahlah 
blk dr kursus hari tu mood aku ke laut mana ntah.
Idea nak menulis pun langsung xde.
Semangatku hilang buat seketika dan nak BW pun sama.
Maaf ya kwn2 lama x jenguk rumah u'all.

Satu lg appoitment rawatan Izzyan aku pun lupa.
5 Jun lepas sepatutnya pegi klinik,memang
aku betul2 lupa sbb biasanya sblm 2-3 hari
ada diorg inform htr mesej tp kali nie xde
pulak..........Camne nie,aku x call lg klinik
tanya boleh x buat appoitment baru.
Harap misi2 kat klinik nanti x marah2......
Nasib baik buka jahitan Najmi hari tu aku
ingat plk tp masa tu aku berkursus jadi
hubby yg bawa dia.
~ Oklah,tgh nak ambik mood ~




29 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

appointment utk suntikan vaksin ke?

fieda berkata...

patut la lama tak nmpk..biasalah kita mmg kdg2 terlupa..

syiela berkata...

selalunya boleh kak.call dan buat appoinment baru.kalau pegi camtu je dorang tak layan.Jenuh dok tunggu nanti

*** cantik kartun tu kak nurul =_=

Bui Junaidi berkata...

BIASALAH KAK,KMK PUN SLL CMYA...NEKTOK PUN TGH CARIK MOOD NK BW BALIT..HUHUHU

Masz Sidek berkata...

byk gilak benda nak di keja nak kak... sampay berlupaan...

p/s : patutlah sik ada entry baru...
ok kak... carik mood sampay dapat...

Citarasa Rinduan berkata...

ayu pun sering lupa............

alahai.. kadangkala rasa macam nak kena set dlm handphone. lepas tu time tarikh nak dekat2 penggera berbunyi

anisalya berkata...

mmg kena call or ke klinik tu utk set appointment baru. sabar je la. dah lupa nk buat mcm mana.

Rai berkata...

kalau saya almost setiap kali appointment lupa..hehe..teruk betul..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

nape xset dalam handphone or tulis kt kalenda je sis :)

Arina Shamsul berkata...

saya pun kadang2 lupa juga dear ..ngee.

Yumida berkata...

eeee..kiut doodle ktk sis...bajunya geram mek mok beli..hihi
dh ktk kol misi tek?
byk urusan ya lupak kali...rilek2 jak k...

Lynn berkata...

patut lama tak nampak kak nurul..hei..

ieda berkata...

tulahh patut lama x nampak
x per ..
mood tuu memanglahh
ada sesekali menjenggah ;)

huhuh kena buat appoitment baru ,. silap hb kena marah lak ngan nurse kan dik huhuh

izan mama mia berkata...

coll semula laa bt tarikh baru..kita mmg mudah lupa kalau bz sangat kan..

eintan nurfuzie berkata...

ambik slow2... ehhehe

~Sweet Honesty~ berkata...

cute dudel ats tu kak..buat sendiri ke??

Tihara berkata...

saya pn makin lemau dgn blog..nape tah..pastu time nk komen slow sgt loading..utube ok plak..huihhh :)

Kathy Tuah berkata...

kmk pun mudah lupak nektok..hurmm..

Kakzakie berkata...

Semua org pernah lupa Nurul. Mana ada manusia yg perfect. kakak pun sama juga.

wahida berkata...

normal tu kak...
saya lagi selalu jadi mcm ni...huhu...

Ujie berkata...

Sgt busy awak ni..mmg patut terlupa.
Kalau misi marah2..senyum je la smpai telinga..^__^

IntaNBerliaN berkata...

biasalah.. kita ni kdg2 terlupa...

sy pun pnh camtu :-)

fieda berkata...

mekasih kak.. wish besday saya ....muahh...

eB berkata...

sik hal. work come 1st :)

~ yus ~ berkata...

yus pun pernah lupa untuk app di klinik. Sebulan dah berlalu tarikh app tu baru ingat....huh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

patut lama x namapk sis =)

comey kartun tu..caner nk lukis nyer hihi

ct rahani berkata...

normal la tu kak.. sy pun kdg2 lupa jugak.. nk elakkan lupa benda2 penting sy set alarm kt henpon.. hehe.. :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata...

lamaaaaaaaaaaa tak berkunjung ke sini... salam kebizian dari teratak siFaqir 'ilmu...
..................................
terima kasih atas kesudian meninggalkan komen (^___^)
..................................

9n0L4 berkata...

byk sgt bende dlm kepale, tulah jadi nye kan. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink