Eeeeee gelinya..... | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 10 Mei 2012

26
Komen

Eeeeee gelinya.....

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 10 Mei 2012@12:19 PG | Filed under
Assalamualaikum.........

Aku memang geli bendalah nie,tp nak share juga
ngan kawan2 sebagai peringatan agar selalu berwaspada
bila nak masuk toilet bagi melepaskan hajat.
Juga berhati2 bagi yg ada toilet duduk camni(rumah aku
semua toilet camni semua,takutnya.....)
Sumber dr email,x tahu betul ke x jumpa nie kat R&R.........


26 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

huhuu.. seriau la plak..

kakcik berkata...

Ish... meremang bulu tengkuk kakcik!

eLL berkata...

ya allah. apetu? ular? takutnye

cheqna berkata...

memang seriau..
cheqna memang selalu tinjau dulu toilet sebelum menggunakannya

Lynn berkata...

Ish..tak moh la jumpa dia nie...geli geleman..plus takut pun ade..

~ yus ~ berkata...

ular ke tu? alamak, takutnya...huhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

ular dalam magkuk tandas.. memang terbayang2 la kalau nk berak.. haha

Cinta Misteri berkata...

UweekK...nk termun!

rieda_ffya berkata...

uiks...sy mmg geli n xsuke binatang ni...kalo tgk..leh mimpi2... takotnye...

Munnafendy berkata...

eyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
buat ape la kat situ weyyyy

fieda berkata...

la..ape yg ular tu buat kat situ...mcm dh takder tmpat lain..ni buat kecut perut ni..kat umah ni mmg semua tandas gini..

Masz Sidek berkata...

kmk pernah nangga gambar macam tok kat wall fb kakak kmk... org narit ular ya dlm mangkok jamban macam gambar tok...
kadang2 panday takut nak ke jamban... bila terbayang benda macam tok...

ieda berkata...

mak aihhh
ular ke tuu
yg kecik itam tuu haper .. ekor dia ! .. huhuh

ct rahani berkata...

eii takutnya.. nauzubillah..

Yumida berkata...

penah mek bc kisah ya sis..nang gerun..start ari ya alu sntiasa berwaspada mok buang ajat ya...bkn setakat spesis ya jak...gelik juak ngn sidak spiderman, sidak cicakman...gago kita nk ke jamban gago juak sidak ya mok melimpas ktk..ne ndak kdg2 pande jerit indah...

Daddy Ziyyad berkata...

susah juga nak percaya gambar2 dlm internet ni, ada yg hoax.

apa apa pun, kita mmg kena ambil langkah berjaga2...buka steakat ular, spider pun boleh ada..saya pernah jumpa

Norzie hany berkata...

Adoi...menakutkan.

qemaishak berkata...

seriau nengoknya..qema biasa simbah air xpun letak pencuci toilet dulu sebelum 'membuang hajat'...

Acik Erna berkata...

seramnya..

wahida berkata...

mak aiii...scarynya...mmg kena hati2 ni..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

sy kan mmg selalu takut kalau masuk toilet awam..lagi kalau toilet awam dekat luar mcm kat pam minyak ke, kat surau ke sbb takut dgn benda alah ni lah..

kalau toilet yg bukan duduk punya tu pon sy takut..takut ada benda ni duk dlm lubang haha

Aku berkata...

salam, ular ke?.. uikk!

Tihara berkata...

ni mcm photoshop tp agak real..apa2 kena hati2 kan ..thanks :)

Edy Zaidi berkata...

dulu masa kecik2 kat kampung, jumpa biawak dalam bowl toilet...masa tu tandas kat luar...memang lari b###l la time tu..xingat malu dah...haha

syiela berkata...

oh tidak.. tidak...

saya kalau nak guna tandas R&R mmg saya carik yang tinggung.kalau takde sanggup menahan...

9n0L4 berkata...

mak aihhhh. geli nyeeee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink