Tukar template lagi.... | ! My Lovely Family Blog !



Sabtu, 7 April 2012

15
Komen

Tukar template lagi....

By Nazayiena Ayiena | Sabtu, 7 April 2012@4:00 PG | Filed under

Assalamualaikum........
Pagi nie aku tukar template lagi.
Buat sampai kul 4 Pagi,tp byk lagi rasanya
nak tambah dan diperkemaskan lg.
Header masih pki yg lama sbb aku
x pandai nak buat header tu.
Masih mengekalkan background pink.
Tunggu ada masa terluang,nie nak tido
esok ada jemputan org kahwin dan 
kita nie jadi org sblh plk tu....
Insya Allah  esok nak BW kunjungi
rumah kawan2......

15 ulasan:

Acik Erna berkata...

sampai pukul 4 pagi/ tahannya mata nurul..acik tak pandai nak tukar2 template ni.kalau nampak bertukar diblog acik tu..dah sah2 kerja hero bongsu acik

Tihara berkata...

wahhh leh tahan sampai kul 4 pg saya kul 12 dah tersengguk2 hihiks :)

Masz Sidek berkata...

rajin ktk kak... :)

rieda_ffya berkata...

wah...sudah ade improvement blog k.nurul...yg penting warna feberet sy..pink kolor background....sy suke kak....nice

Aju Mohit berkata...

PINK!!! I like hehehhehe

MulutPayau berkata...

boleh tahan ya mata Nurul sampai kul 4 pagi.....hajat hati nak tukar jugak tmplete...tapi tak pndai sangat....

cheqna berkata...

4 pagi??
cheqna sedang enak dibuai mimpi =)

LYAfrina berkata...

itulah..kalo ralik smpai x tsedar masa trus blalu kan.. btw..moga template baru mberikan mood y baru dlm bblog
:-)

noor berkata...

wah cutelah ladybugs tuh...i like!

wahida berkata...

jujur, saya kurang gemar blog yg pakai read more ni...huhu...

akak jgn kecik hati yer...

kakcik berkata...

Kakcik rasa nak juga tukar template blog kakcik tu, tapi malasnya mengatasi rajin! ;-)

fieda berkata...

kalau dah lama2 boring gak kan pakai template lama..nak gak cat2 umah kan kak..

syiela berkata...

rajinnya kak nurul sampai pkul 4 pagi tu...

Kakzakie berkata...

Alahai Nurul...masih tak puas hati ke? Dah cantiklah nie... kakak tak pernah godek pun blog kakak. Plain aje kan...

Bui Junaidi berkata...

KMK KDG2 CAMYA JUAK..MUN DTG HENG NK NGEDIT BLOG,SAMPEY KOL 3,4 PAGI BOK TIDO..ADA JAK YG X PUAS HATI..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink