Bengkel Teknik Mewarna | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 18 April 2012

24
Komen

Bengkel Teknik Mewarna

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 18 April 2012@3:20 PTG | Filed under
Assalamualaikum.......
Bagi yg duduk Putrajaya dan kwsn yg berdekatan datanglah
beramai-ramai utk menyertai bengkel tersebut.
Bawalah anak2 anda,tp kebykkannya hari trsbt sekolah
ada kelas gantian.Aku plk planning nak blk kpg.


24 ulasan:

Anum berkata...

bagus nie

Tihara berkata...

menarik jugak kan aktiviti macam ni..wat isi masa lapang anak2 n tambah ilmu kreatif :)

kakcik berkata...

Mesti anak2 teruja untuk menyertainya. :)

ainnoraini berkata...

Anak2 mmg suka kalau kaler mengaler nii..

MamaEma berkata...

bolehlah kalau berkelapangan tapi semalam anak ema cakap dia pun ada sekolah ganti sabtu ni...

AmirFX berkata...

Lukis jer lepas tu hantar.. :D

Kazman / Sue berkata...

bagus untuk anak2x... macam hantar kelas tiusyen je kan...

Teratak Hami berkata...

jauh benor .. hehe. Sekolah ganti? Kena check dgn anak2 ni.

Kakzakie berkata...

Bagulah ada bengkel macam ini. Harga pun ok juga tu...

ieda berkata...

best nie ..
kalau dekat akk bawak anak2 ..
bagus nie ;)

Hanis Azla berkata...

menarik ni.. klu ada kesemptan boleh juga bawak anak2 pergi.. Salam kenal yer.. thanks sudi singgah ke blog saya..:))

Asmara berkata...

kalau dekat mau hntar gak ni. ;)

qemaishak berkata...

seronok juga ni tapi kalau ammar masuk bukan mewarna dicontengnya semua kertas hihi

MrS. F!zA berkata...

wahh..teknik mewarna pon ada bgkel..bgus utk budak yg minat mewarna

syiela berkata...

bagus tuk budak2.. kalo dok area sna boleh je join.. bawa si Aiman tu... dia mmg minat bab2 mewarna ni

Yumida berkata...

tambahan: hanya yg duk berdekatan sana...klo sy..kena seberang sungai..hihi

Yumida berkata...

eh...ktk la kak..sori..komen mek yg ngegeh k bahasa malaya atas ya...mun dekat ngn putrajaya pat pg sia..embak anak buah

LYAfrina berkata...

bgus bengkel ni..kalo dekat,,confirm join

eita berkata...

budak2 mesti suke kaler menkaler ni...

noor berkata...

wah best nih...nk bwk aiman lah

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

budak2 mesti enjoy je xtvt camgini.. :)

Bui Junaidi berkata...

MUN KMK DIAM SINUN INGIN JUAK NAK PG..TOK JAUH GILAK..

9n0L4 berkata...

bile sekolah gantian di hr sbtu, cekgu² pun buat aktiviti camni jugak. ;)

Ibuhani berkata...

aktiviti yg ada unsur2 kekeluargaan....bagus tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink