Wordless Wednesday | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 28 Mac 2012

19
Komen

Wordless Wednesday

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 28 Mac 2012@12:31 PTG | Filed under
Assalamualaikum.........

Sapa tahu nie apa benda?

V
V
V


Inilah kentangku yg dah tumbuh menjalar dlm 
peti asi tanpa kusedar.
Dah sedar bila nak masak sup ikan hari minggu yg
 lalu,last2 x berkentanglah sup ku dan gantinya
dgn  carrot je...........

19 ulasan:

Anum berkata...

tanam terus

cheqna berkata...

mcm camboh je..
err camboh tu adalah taugeh ye kak =)
tanam r..

Munnafendy berkata...

hahaha..mcm taugeh!
berapa bulan dlm peti tu?

Acik Erna berkata...

agak2 dah lama mana kentang dok dalam peti ais..he he

Tihara berkata...

kentang ke bawang ke kalo duk dalam peti,kemain lagi dia bercambah, kalo kita tanam haram dia nak idop..maybe sbb kentang ni kan ske cuaca sejuk nyaman mcm kat london tu yg idup tu kan..kih3 :)

Edy Zaidi berkata...

haha...campak je blakang rumah...nnt tumbuh membiak

fieda berkata...

adohai...ku ingatkan ape la tadi...dah mcm rupe tauge...

LYAfrina berkata...

camboh aka taugeh kan??

Kakzakie berkata...

Boleh tanam lepas tu lain kali tak payah beli lagi hihi...

ieda berkata...

ekekek sampai bercambohhh haaaaaaaaaaaaa ;)

mamaNoriz berkata...

hahaha...

bagus tu, x yah usah guna tanah... dlm aisbox pun leh idup...heheheh

wahida berkata...

mati2 ingat taugeh tadi...huhu...

So Shy Lady (SSL) berkata...

lho dh brp bulan neh....hehe samalah kita akk pon kdg2 t.mnympat/malas nk mengececk peti ais last2 akn tsrempaklah insiden mcm ni

rieda_ffya berkata...

hahahaa..bile da lame x sentuh la tuh..siap bercambah..tanam sis nnt buat kebun..

sudipVSsenduk berkata...

akak pun ingat taugeh tadi..

tak pe, carrot pun sedap

nexx berkata...

huissh.. lama sangat nih.. bley gune lagi ke?

Kazman / Sue berkata...

salam kenal dari kami sekeluarga...

haaa3x.... boleh hidup subur yee dalam peti sejuk tu.... sekali dah macam togey pun ada.... Tak pe... kekreativitian tahap tinggi untuk menyelesaikan masalah dengan menganti carrot...

sedap jugak tu...

Bui Junaidi berkata...

HAH..?KENTANG..?KMK BARUK NAK JAWAB TOGE TEK...HAHAHA

Asmara berkata...

hehe.. apalagi masuk tanah terusla, tak payah beli dah. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink