Selamat Hari Lahir yg ke 11 "Nurul Nazhirah Izatti" 03032012 | ! My Lovely Family Blog !



Sabtu, 3 Mac 2012

14
Komen

Selamat Hari Lahir yg ke 11 "Nurul Nazhirah Izatti" 03032012

By Nazayiena Ayiena | Sabtu, 3 Mac 2012@3:15 PG | Filed under
 Selamat Hari Jadi Kakak......
03032012 dah sebelas thn dah kakak....
Tahun nie birthday macam biasalah setiap thn nak
minta sediakan Goodies  utk classmatenya.
Mama harap kakak jadi anak yg solehah,
menjadi ikutan adik2 kakak yg lain.

Goodies yg nak bawa esok ke sklh (esok ganti sklh yg cuti chinese new year hari tu)Dlm nya ada jajan dan air kotak....



14 ulasan:

Acik Erna berkata...

Happy Birthday Nurul Nazhirah..semoga jadi anak yang solehah

fieda berkata...

happy besday..

So Shy Lady (SSL) berkata...

Nurul Nazhirah..slamat mnymbut hari ulangthn, moga sihat sokmo n sayang parents sokmo ;D

MulutPayau berkata...

selamat hari lahir utk Nurul Nazhirah....semoga menjadi anak yg solehah....

p/s...sama pulak tarikh lahir ngan anak Mp...

wahida berkata...

hepi besday nazirah...

semoga panjang umur dan menjadi anak yg solehah ye sayang...amin...

cheqna berkata...

happy birthday
moga membesar menjadi anak yang solehah =)

ieda berkata...

eppy bday kakak ...
semoga jadi anak yg solehah dan cerdik pandai tau ;)

Edy Zaidi berkata...

happy belated birthday to her...hidup bulan 3!...hehe

LYAfrina berkata...

happy birthday..
smoga dipermudahkan sgala urusan d dunia n akhirat..serta mbesar mnjadi anak y solehah serta bjaya d dunia n akhirat..

wah..byk goodies bag tu

ajumohit berkata...

happy besday dik, dah besar anak akak ye, dah anak dara pon..rajin wat goodies bag ye

Kakzakie berkata...

Alahai Nurul antie terlewat sikit sebab sabtu-ahad auntie memang tak buka blog.

So... happy belated birhtday sayang

Ingat pesan mama dan sungguh mama mahu segala yg terbaik utk Nurul...

syiela berkata...

selamat hari lahir nuruh nazhirah

moga jadi anak yg solehah buat kak nurul sekeluarga

Tihara berkata...

Alhamdulillah moga dia membesar dalam kerahmatan..happy belated birthday ye Nazhirah..sedap nama dia :)

qemaishak berkata...

Happy birthday nazirah...moga jadi anak yang baik, berjaya & cemerlang dunia akhirat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink