Menu yg wajib makan bila blk Sibu.... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 9 Mac 2012

14
Komen

Menu yg wajib makan bila blk Sibu....

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 9 Mac 2012@5:17 PTG | Filed under
Assalamualaikum..........
Entry nie nak tayang apa  menu yg wajib dimakan
bila balik Sibu.Bulan 2 hari tu aku blk seminggu 
Sibu dan kpg halamanku kat Sri Aman,S'wak.
Ni je le gambar kenangan yg ada tinggal sbb
gambar yg lain habis semua dah kena delete oleh
hero2 ku yg mana satu pun semua ditanya x mengaku.
Ni gambar aku ambik dlm FB hubbyku.
Nak tanya pd kawan2 yg mahir kamera nie
klu dah delete gambar tu boleh sedut blk x?
Nak pegi tanya kedai gambar memanglah lambat cite
 maklumlah skrg gambar semuanya digital mana nak pegi
kedai gambar selalukan.
Esok aku balik kpg dengan anak2 je,doakan semoga
perjalanan aku dan anak2 selamat maklumlah
baru first time bawak keta blk sorang2 nie.
Takut jugak nanti tersalah msk jln lain dan sesat.
Hubby pun dah selamat menjalani pembedahan
buang batu karang dalam buah pinggangnya
dan skrg masih lg kat Hospital dan hari
isnin dan selasa minggu depan aku ambik cuti.

Pemandangan dataran sibu dr bilik hotel kami Hotel RH

Mee jawa  Leman

Mee hongkong Leman

Makan mee kampua juga tp gambar dah kena delete.....








14 ulasan:

cheqna berkata...

alo
mesti frust gambo dah delete
rasa x leh kot..cheqna pun tak sure...
pepun moga akak dipermudahkan segala urusan..

MulutPayau berkata...

mmng frustkan kalau gmbar tu terdelete..mp pun tak reti bab mcm ni...

Semoga selamat sampai ke destinasi ya...

rieda_ffya berkata...

semoga semua selamat....have a nice day sis

Bui Junaidi berkata...

WOW..BALIK KPG TERUS LEPAS GERAM MAKAN MEE OWH..LAKSA SARAWAK TEK ADA MAKAN X..HEHE

Tihara berkata...

saya pun tk tau kalau gambo dah delete nak cekau mana...sedapnye makan mee..saya teringin nk tau cane rasa mee kolok..nampak sedapp :)

wahida berkata...

rasanya mcm tak boleh je dapat balik gambar tu...huhu...rasanya lah...

mamaNoriz berkata...

nak kena babab semua tu baru nak ngaku kot....
tak pun letak kerengge dlm suar...hahaha

mee jawa tu mcm mee rebus kan tpi lagi pekat dan sedap...

LYAfrina berkata...

sedapnyer mee jawa tu

MrS. F!zA berkata...

kita pn ada kes delete gmbr..rsa mcm tkleh bt apa dh..

Edy Zaidi berkata...

aduh...lapar terus tgk gamba makanan

Asmara berkata...

ala sayang gambar.. huhu.. xpelah lain kali amik lagi. umai mkn tak? ikan lumek tau x kak? hehe..

Nazayiena berkata...

@Asmara
As pandai mkn umai ke?kak Nurul mkn umai dan selalu beli kat Mukah je dulu beli yg dah siap diorg potong2kan dan kita sendiri gaulkan dgn rencahnya blk nak mkn.Ikan lumek tahu,As pandai ke mkn ikan lumek tu,yg disalai pun sedap.

Nazayiena berkata...

@Bui Junaidi
Laksa S'wak sik sempat kmk nak mkn Bui.....

sudipVSsenduk berkata...

first time ke sarawak, saya terus jatuh cinta...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink