Gambar baby Mawi | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 1 Mac 2012

10
Komen

Gambar baby Mawi

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 1 Mac 2012@5:44 PTG | Filed under
Comelkan baby Mawi dan Ekin.....
Abi dan Cahaya Malaika



P/S:gambar dpt FB
dan dr astro

10 ulasan:

~ yus ~ berkata...

comelkan. Tgk wajah Mawi cukup teruja. Bahagia bergelar seorg bapa akhirnya.

P/s: nurul, kalau nak online guna hp ni kena tgk settings connections juga. Kadang kita ingat kita on9 guna wifi tp kat setting hp tu kita tak ubah so automatik dia guna network simcard kita lah. Tu yg tak pasal bil naik tu. Dulu yus mula2 guna cam tu gak, pastu dah tahu dah salahnya kat mana. . . .hehe

Acik Erna berkata...

assalam nurul..memang comel baby tu.

ieda berkata...

loor dah kuar pic anak die yee
bukan ke aritu cakap x nak publish layie .. nak tunggu majlis kenduri doa selamat tuu ..
hurmmm ape2 punnn cumelll mau x cumel ;)

So Shy Lady (SSL) berkata...

wah muka mcm mawi nmpaknya. nama pon sgt unik. amboi dah dress up cantik2 dia ;D

dela berkata...

cute kan anak mereka... tumpang seronok :)

MulutPayau berkata...

memang comel bayi tu......

Nazayiena berkata...

@ieda
yea lah ieda,hari tu ckp nak buat majlis dulu baru nak publish....dah x sabar nak publish dan teruja dah dpt jadi bapa....

Edy Zaidi berkata...

comelnya...geram...

Mama Ema berkata...

ikut bapa dan ibu..comel..

Kakzakie berkata...

Anak artis baru 2-3 hari pun dah bereben-reben kan... Cute anak dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink