Follower yg tanpa jejak..... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 2 Mac 2012

4
Komen

Follower yg tanpa jejak.....

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 2 Mac 2012@5:41 PTG | Filed under
Assalamualaikum..............
Hari nie jumaat penghulu segala hari.
Hari nie buka blog bertambah sorang lg follower....
Maklumlah follower 'ramai'....
Jadi bagi menghargai follower yg follow blog aku
aku akan follow blk...
Wlpn niat nak follow blk tu baik tp problemnya
(x byklah) xleh nak detect blog org itu...
Hari tu ada baca n3 di blog Mama Ema
mengenai hal nie tp x fahamlah....
Pd kwn2 yg tahu dan celik it bolehlah tlg aku yea....
P/s: Nak jejak blogger yg bernama kella nie (follower ke 54 tu)
Harap dia dah follow kak Nurul dan dia dah baca n3 ni bolehlah
tinggal jejak yea....

4 ulasan:

mamaNoriz berkata...

mmg ada terjadi, sya pun tak brp pnadai nak settle kan...huhu

Tihara berkata...

ni mesti tk dpt detect profile dia kan..kdg2 diorang follow by emel add pun ada..maybe dia nk jd silent reader je kut kan :)

ieda berkata...

aah selalu gak akak dpt macm nie .. tkasih lah ye .. susah nak jejak balik bila x der link ;)

So Shy Lady (SSL) berkata...

hrp kella mmbc nya...mungkin silent reader kot ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink