Sudah selesai..... | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 21 Februari 2012

4
Komen

Sudah selesai.....

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 21 Februari 2012@5:13 PTG | Filed under

Syukur alhamdulillah dah selesai majlis tahlil arwah
yg buat kat rumah MIL di kpg. kali nie
xde org lain yg dtg menolong kecuali mak Busu seorang
yg tlg memasak dan yg lain tu gandingan kerjasama
kami adik beradik,syukur alhamdulillah MIL ada
tiga org  menantu pompuan boleh diharap boleh diharap ke 
macam peribahasa masuk bakul angkat sendiri je.

Hari isnin tu aku ambik EL dan anak2 absent lg.huhuhu
Ikut planning nak blk lps kenduri hubby nak hantar
ngan adik ipar tp dah letih sgt jadi aku punya dicide
esoknya EL le.....

Hubby pun dah jumpa ngan doktor pakar,dan boleh buat
8 hb 3 nie kat Hospital Putra Melaka dan yg buat
kat Melaka nie kena plk byr cash manakala
klu buat kat Hospital Putra Batu Pahat bolehlah
guna terus insuran. Pinjam duit MIL dulu le dan dah
dpt claim insuran boleh byr blk.Kita nie manalah
ada simpanan, semenjak projek rumah jln semuanya
nak pki duit.Oh ya lama dah x update perkembangan
rumahku......utk makluman rumahku skrg dah
siap dan tgh tunggu CF klr (tp camne CF nak klr klu
surat apply CF tu kitaorg masih x isi dan htr ngan pemaju
 lg sbb rasanya byk lg yg x puashati pasal hasil kerja
diorg.)










4 ulasan:

LYAfrina berkata...

ALHAMDULILLAH..DH SELSESAI SEGALANYA... DAN APA Y PENTING... KEKELIRUAN Y DIALAMI ARITU DPT DIATASI KAN..MJLIS TAHLIL PON DPT PEGI..N.. CHECKUP HUBBY PON DPT PERGI.. ALHAMDULILLAH... MOGA DIPERMUDAHKAN SGALANYA :-)

So Shy Lady berkata...

wow terer lah mnantu tu masakkkk ;P
klau ssl, mntak tlong caterer sj lah huhu

sgl2nya bjln dgn lancarkan..alhamdulillah kan nurul...tumpang lega ;)

gmba rumah baru, pls

wahida berkata...

alhamdulillah, berjln lancar semuanya...

harap hubby akak cepat baik...

syiela berkata...

alhamdulillah.. dapat menantu best :)

mesti tak sabar nak masuk rumah baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink