Sesungguhnya aku dlm dilema...... | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 16 Februari 2012

12
Komen

Sesungguhnya aku dlm dilema......

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 16 Februari 2012@4:44 PTG | Filed under
Assalamualaikum.......

Hari nie dah hari khamis,tp aku blm lg dicide lg camne hujung minggu nie.....
Actually hari ahad nie mlm tu MIL aku nak buat kenduri arwah kat kpg.
Balik kpg tu memang xde masalah coz kitaorg tiap2 minggu blk kpg pun....
Tapi minggu nie hubby plk hari isnin tu ada appoitment ngan dr mengenai
batu karangnya dan nak discuss bila boleh operate,sbb dah lama nak
buat operate asyik tertangguh je......dan kali nie hubby ckp dia dah x
tahan nak tunggu lama sbb sakit pinggangnya sejak akhir2 nie selalu
je dtg......

Apa yg problemnya sini klu dia dah ada appoiment kat Melaka hari isnin
tu camne aku ngan anak beranak nak blk sini........problemnya aku nie
takut nak drive mlm2 lepas hbs kenduri tu sorang2 dgn anak2.......
Aku drive siang2 tu bolehlah lg,tp camne kenduri kat rumah MIL?
xkan kita x pyh ikut.......ada juga aku terfikir nak EL je isnin tu.....but
anak2 xkan poteng sklh lg?,minggu lepas cuti Maulud Rasul dan Thaipusam
tu diorg dah ponteng 4 hari t'msk hari sabtu yg ganti hari sklh tu.....
Alaaa xkan nak ponteng lg budak2 tu hari isnin nie......
Camne yea nak buat,esok dah jumaat blk kpg mlmnya........
dan keputusan atau jln penyelesaiannya aku x dicided lg.......

12 ulasan:

ieda berkata...

aduhh fenin gak nie
salah satu perancangan kena korbankan .. , insyaallahh pasti ada jalannye ..

dela berkata...

kdg2 situasi begini kita kena kuat dan berani... InsyAllah... keberanian itu akan datang sendiri :)

Edy Zaidi berkata...

susah jugak situasi ni..kene fikir betul sebelum buat keputusan

Mama Ema berkata...

elok berbincang

So Shy Lady berkata...

klau dh ada hal yg t.dpt d elak, t.pyh la blik. rsnya better nurul xplain kat mil mslah tu...mungkin dia fhm.

ajumohit berkata...

Betul kata ssl, nnti sian anak2 tpksa ponteng sekolah, cian diorg kene marah ngan Cikgu nnti

qemaishak berkata...

kak, suami qema pun ada batu karang tapi nasib baik kuar sendiri tak payah operate..moga akak dapat buat keputusan yg terbaik:)

wahida berkata...

saya rasa tak yah balik kampung la...bukan kita sengaja pun...mesti MIL boleh faham...Insyaallah...

LYAfrina berkata...

huhu..serba salahkan..semuanya pnting..tp better utamakan checkup utk kesihatan tu... y tu lg pnting rasanya

diana berkata...

bincang dengan mertua..mesti dia paham..

Asmara berkata...

hari Isnin baru baca. macamana apa cerita? hehe..

Si 7og4nK berkata...

Hi salam kenal ibu, blognya baguss siaapa tu yang di photo ganteng bangettt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink