Amaran malware..... | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 16 Februari 2012

4
Komen

Amaran malware.....

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 16 Februari 2012@10:44 PG | Filed under
Semalam bukak blog sekali je,lepas tu dah x berani
nak bukak2,nak bw pun x sempat.....
Bukannya apa semalam x lama bukak blog klr
amaran malware nie......jadi takut aku blog
dah kena malware nie.....
Tutup dan google cari camne nak buang dan kenapa
ada camni.....
Jumpalah cara buang dan camne nak backup blog
kat blog Apit,sini....
Tapi yg masalahnya aku x jumpa plk link yg
ada malware tu kat aku punya blog,camne nie.....
Jadi aku scan balik aku punya pc xde plk
virus yg detected........
Tlg kawan2 sapa yg mahir dlm hal2 nie.....
nie dia amaran yg klr waktu aku bukak blog smlm,
hari nie xde klr lg waktu bukak blog........



4 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kakak pun pernah kena macam itu terus panggil org IT buatkan... kakak memang tak pandai

Mama Ema berkata...

ema pun tak mahir bab gini..

~ yus ~ berkata...

rasanya datang dari mysuperkids.net tu. cuba cari kalau ada link blog tu di bog nurul ni. Tp yus bukak ok je, takde pula...dah takde rasanya nurul

Nazayiena berkata...

@~ yus ~
Memang cari juga link dia kat template Nurul tp x jumpa pun....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink