Tukar Template lain.... | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 18 Januari 2012

7
Komen

Tukar Template lain....

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 18 Januari 2012@1:51 PTG | Filed under
Assalamualaikum...........

Hari nie rajin nak tukar new template,kali nie aku nak kaler pink,
tgk kaler pink nie lembut je kan........
Apa macam kawan2 ok x aku punya new template nie?
Komen dari kawan2 amatlah dialu-alukan ya.....
Macam tulah klu seorang tu jenis yg suka godek sana,godek
sini,pas tu suka nak cuba benda baru dan cepat boring plk
pd satu benda yg sama.......
Bab header aku x pandai plk nak buat,masih pki header
yg lama,huhuhuhu..........
Ok bg kawan2 yg nak cuba juga tukar new template

aku ambik template nie kat http://btemplates.com
Dan byk lg laman web yg lain free template cuma rajin google je........





7 ulasan:

~ yus ~ berkata...

tak nampak jelas sbb guna hp ni, huhu. Apapun yus mmg suka pink. Tp kan nurul, lg best kalau sidebar di kanan lebih mesra seo nanti, hehe.

Nazayiena berkata...

Ye le Yus,mula2 Nurul pun rasa jangal sidebar kat kiri nie,nanti nak google lg template pink yg sidebar sblh kanan.....tq komen Yus.

ieda berkata...

aah dikk .. lebih baik di sidebar kanan .. mesra hituu

hurmm akak dah malas nak tukar templete sbb akan lari banyak widget2 penting .. ;)

wahida berkata...

saya jugak la yg tak tukar2 lagi ni...hehe..

cantik je kak...sejuk je...

Acik Erna berkata...

acik tak pernah buat sendiri tukar2 template ni..anak acik yang selalu buatkan..

LYAfrina berkata...

sweet sgt kaler pink.. ambik aura baru yer.. sesekali..mmg kna btuko angin gak kan.. ambik mood.. sama gak mcm org.

Cho Zila berkata...

akakpun suka pink... tak kiralah cantik ke idak janji pink....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink