Safi Rania Gold | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 5 Januari 2012

3
Komen

Safi Rania Gold

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 5 Januari 2012@11:10 PG | Filed under
Assalamualaikum...

Sempena tahun baru nie dan bertambahnya umurku ke satu angka serta
yg pasti sudah berkurang jangka hayat nie aku cuba satu product nie
mintaklah serasi pd kulitku nanti.Kita sebenarnya thn nie nak capai lg
azam yg sama tahun lepas macam x tercapai je nampaknya.
Ya Allah jadilah hambamu ini seorang hambamu yg taat akan perintahmu 
Ya Allah....Amin.
Sememangnya dari sehari ke sehari,dr bulan
ke bulan  dari tahun ke tahun aku  aku nak beli product nie tp
tunggu,tunggu le dulu.....last2 bila betul2 aku nak beli dah xde offer lg.
Harga dah normal balik dgn ratusan ringgit.Hampa dan kecewa,marah pd 
diri sendiri semua ada....   Padan muka aku suka bertangguh2 perkara yg baik.
Sebenarnya aku nak beli product SK11 yg ada offer RM199 hari tu.
Waktu nak beli ada je masalah,nanti2 le....

LAst2 utk mengubat kekecewaan hatiku ini aku belilah
v
v
v

"Safi Rania Gold".........
sesuailah goldnya itu dgn peringkat umurku skrg.
dan mana tahu nanti bertambah cantik macam Che Rozita Che wan
yg jadi duta product nie.Gurau2 je hehehehe

Aku beli set siang,mlm,toner,serum,krim utk mata dan pencuci muka.
Baru dua hari pki nampaknya dah ada seketul jerawat yg timbul
di dagu nie.Betul ke klu product yg kita baru cuba akan menyebabkan
jerawat  semua timbul utk membuang semua kotoran di wajah
dan lepas tu kulit akan bertambah halus,anjal dan cantik?
Harap2 begitulah jadinya padaku dan product nie sesuai dgn kulitku.
Klu sesuai aku  akan setia pdmu safi Rania Gold........


3 ulasan:

syiela berkata...

Harap2 sesuai la ye.. syiela pun baru try 2 minggu lepas.. tapi x dak la naik jerawat ke apa... hehehhe lepas ni ramai la jadi rozita che wan

MrS. F!zA berkata...

joinlah contest kata2 emas kt fb safi

Teratak Hami berkata...

Akak tgh gatal2 jugak nak tukar produk sbb dah boring dgn produk lama. Mana tahu produk baru boleh jadikan muka bertambah muda :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink