Kerja,kerja,kerja....... | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 12 Januari 2012

2
Komen

Kerja,kerja,kerja.......

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 12 Januari 2012@10:31 PG | Filed under
Assalamualaikum...............
Semalam adalah hari yg amat meletihkan,aku keja dr awal
pagi hingga ke ptg dan x sempat nak launch pun.
(hai macam le mengalahkan org kerja kat sawah 
bendang membanting tulang 4 kerat)
Rasa tension juga pun ada,ye le tgk org lain ada yg 
rileks2 bergelak ketawa...........
Tghari plk hubby htr mesej dia tgh meeting lg,time launch
pun meeting lg xmkn ke. Tlg ambik Najmi kat sklh
thgari htr blk rumah sbb hari nie xde koko cuma 
kakak saja yg ada pegi merentasi desa.
Kerja semuanya nak urgent..........
Memang aku rasakan suasana buat rebase thn lepas pd
waktu nie  berulang kembali.
Ptg kul 6 siap juga kerjaku dan nak blk cepat2
nie sbb nak ambik si kakak ngan si Izzyan
(lbt ambik nak byr OT plk)

OTW blk aku ckp ngan hubby mlm nie
mlas nak masak sbb letih kerja nie dr pg
sampai ptg x hilang lg.....(boleh ke ckp camtu
ngan suami x nak masak........)
hubby diam je........
Kat rumah tanya lg hubby nak mkn apa?
sengaja je tanya agar dia nanti call pizza ke,ayamas....
Lepas maghrib dia call ayamas dulu,putrajaya xde
develery just area PJ je,last2 call pizza hut.....
Mkn malamlah dgn pizza .......huhuhu.
Tu le akibat klu hal2 keja bawa blk rumah.....


malas nak ambik pic, nie pic pizza domina yg bila ntah........

P/s: Adakah kulitku x sesuai dgn safi rania gold nie,
coz ni dah tumbuh jerawat spi 4 ketul.......

2 ulasan:

LYAfrina berkata...

HEHE,,, WANITA Y BKARIER MMG BEGITULAH HIDUPNYA.. BETAPA BSRNYA PGORBANAN SEORG WANITA.. Y TURUT MBANTU SUAMI MYUMBANG EKONOMI RMH TANGGA.. DLM MSA SAMA.... MNJDI SURI RMH & IBU BUAT ANAK..

Kakzakie berkata...

Oklah juga at least hubby pun faham isteri dia penat tu. Bukan malas tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink