New post aku ok...... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 16 Disember 2011

5
Komen

New post aku ok......

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 16 Disember 2011@4:57 PTG | Filed under
Assalamualaikum.....

Semalam aku punya sheet utk new post ada problem......
semua button atas tu hilang sampai BW smlm pun 
rasa xde mood.Tapi nasib baik pas baca komen As aku pun
pagi nie google le cari camne nak buat jadi normal balik.
Jumpalah blog Yuna Una ada tutorial mengenai setting new post nie
dan kegunaan button yg ada dlm tu. Walaupun rasanya
nie x sama macam yg lama tp janji ada buton2 di atas tu
xlah rasa butakan ketika menaip entry.
TQ dik sebab settle problem akak.
Akak akan follow blog adik yea.....






5 ulasan:

So Shy Lady berkata...

lega dh settle...akk biasa guna windows live writer, t.tulis guna blogger coz mcm rumit plak

Acik Erna berkata...

Nazayiena..kalau acik pun pening gak tu..sekarang ni pun dah lain..sampai acik tak jumpa dashboard blog sendiri.bila tak jumpa..nak buat newpost pun tak tau nak cari kat mana..

syiela berkata...

dulu penah jadik gak camni.. godek sana godek sni..tak tau tekan tang mana dah kembali normal.. hehehhehe syiela ni buta IT skit.. :)

Kakzakie berkata...

Kadang tangan kita ter click tak sedar itu yg hilang...oklah dah setel pun

Tanpa Nama berkata...

Honourable bye, sweet soul mate :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink