Malam2 pegi pool..... | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 1 Disember 2011

5
Komen

Malam2 pegi pool.....

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 1 Disember 2011@5:03 PTG | Filed under
Assalamualaikum......
Mlm tadi sempatlah bawa anak gi mandi kolam
kat pusat kejiranan dekat rumah ni je...
Hubby dah 3 mlm OS.
Seronok le anak2 sbb lama dah x kesempatan
bawa gi pool.Msk dlm kul 8 lbh sampai kul 10 mlm.
Aku yg duduk tepi kolam menunggu tu yg boring.
Apa2 aje asalkan anak gembira.





5 ulasan:

~ yus ~ berkata...

seronok tu nurul, malam2 boleh main pool. Takde yang ajar swimming ke kat situ, mesti anak2 seronok kalau dapat belajar berenang..:)

Nazayiena berkata...

Budak2 yg seronok dan klu siang memang x sempat nak pegi klu hari bekerja.Belajar berenang mungkin ada kot tp masa siang hari je.

wahida berkata...

kalau anak2 saya tu, sure tak nak naik dah...

Acik Erna berkata...

malam2 masuk pool..tahan sejuk anak2 nurul.

So Shy Lady berkata...

wah mandi manda ye! syok sgt2 la ank2 tu kan

elok sgt blaja swimming klau depa minat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink