kenapa aku punya 'New Post' jadi camni? | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 15 Disember 2011

2
Komen

kenapa aku punya 'New Post' jadi camni?

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 15 Disember 2011@1:20 PTG | Filed under
Assalamualaikum.......
Hari nie ada mood nak update blog jadi gini pulak aku punya sheet utk new post.
xde ikon yg biasa di tgh2 atas tu nak centre ke,nak bold ke semua hilang,tekan
previeu atas pun sama x klr2 ikon tu,sign out dulu msk blk pun camni....
Ada x kawan2 di luar sana yg pernah camni......boleh bantu tak?



2 ulasan:

~ yus ~ berkata...

alamak. Tak pernah pula jadi mcm ni Nurul. Kenapa ya? Mungkin hari ini je kot dia tak betul, minta2 esok2 ok ke?

Sorry tak dapat bantu

Asmara berkata...

kene ubah balik setting kot. x smpat nak bantu ni kak. cuba google. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink