Jom Makan Roti John | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 9 Disember 2011

2
Komen

Jom Makan Roti John

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 9 Disember 2011@11:37 PG | Filed under
Assalamualaikum........
Ni cite hujung minggu lps baru nak msk blog........hehehe
Restoren Barkat Roti John nie rasanya kat area Malim kot,Melaka
(x pasti sebenarya) sedap roti john sini berasa dia punya daging dlmnya.
x rasa roti john yg biasa aku selalu beli kat sini atau kat rumah MIL.
Selain tu kita order ayam golek dan puyuh goreng berempah.



ayam golek gambar aku ambik x berapa cantik jadi google jelah.


*Si Tom dah blk 2 hari lps dgn keadaannya mata bengkak dan mamai2


2 ulasan:

So Shy Lady berkata...

special tuh roti john n ratah ayam mlm2. t. payah mkn nasi dh knyan dh ni ;D

Acik Erna berkata...

Nazayiena..ditempat acik ada satu stall yang jual roti john yang sedap sangat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink