Ke Petrosains | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 1 November 2011

8
Komen

Ke Petrosains

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 1 November 2011@4:26 PTG | Filed under
assalamualaikum..........
wah hari nie baru dpt buat n3 baru.....
maklumlah sibuk di opis ni 5S...
klu kat rumah memang bercuti utk berblog.
Minggu lps kitaorg x blk kpg coz hubby ada keja kat Shah ALam
tambahan plk projek rumahku minggu lps x jln.
Mungkin x cukup staff nak plaster,tu yg rasa mls nak blk juga.
Lps dah settle keja hubby wlpn berapa jam cari lokasi yg
nak dituju kat seksyen 34 kitaorg pergilah ke KLCC.
Sempat jugalah bawa anak2 msk ke Pusat Petrosains
situ wlpn pd mulanya tiket dah hbs jual dan rezeki kitaorg
ada org yg return tiket dptlah kita msk....
Msk dlm tu klu ikut aku memang x cukup dua jam klu
betul2 tgk...
cuci mata dgn gambar yg aku ambik menggunakan kamera HP je
sbb x planning nak pegi sini tu yg x bawa kamera...



tgh tunggu hubby settle kejanya dulu....

antara rombongan nak msk pusat petrosains

masa tunggu nak msk....msk ke dlm tu guna keta bulat macam buah manggis

izzyan main ibu plastik seolah2 mcm proses biji timahlah ye...
muka izzat anakku yg sorang je xde......

dah penat jln2 pusat petrosains jln2 plk dlm dan luar KLCC





8 ulasan:

~ yus ~ berkata...

Tak pernah sampai petrosains lagi..:(

anak Nurul yg sulung tu dah nak sama mcm Nurul sekali tgk..:)

mummiey berkata...

hehe..ye la Kak Yus..sm la..sy pun belum smpai sana..Along selalu mintak di bawa ke sana.

Nazayiena berkata...

@ Yus
ahaa memang Yus dah sama besar ngan Nurul tu....risau juga dah overweight baru darjah 4.....

Nazayiena berkata...

@mummiey
memang anak2 yg nak pegi sgt sana sbb diorg dah selalu dgr kawan citekan tu yg beria2 pegi tu.

wahida berkata...

anak saya yg umur 6 tahun tu dah jejak sini..tapi mamanya belum lagi...hehe..

MrS. F!zA berkata...

lbih krg mcm kat pusat sains negara..yg ni msuk kena byr bape?

Sue berkata...

Best la Petrosains..nak pegi jugakk...

LYAfrina berkata...

berjalan sambil menimba ilmu.. teringin gak nk kesini..bwk asya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink