Ada org x tahu kita pergi Swiming pool........ | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 30 September 2011

8
Komen

Ada org x tahu kita pergi Swiming pool........

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 30 September 2011@5:22 PTG | Filed under
assalamualaikum............

Cite nie dah berlalu berapa minggu lalu.
Ada org x tahu kita pegi swimming pool.
Sapa yg x tahu tu? mestilah kakak ngan abg.
Hari tu aku bawa Izzyan pegi oppoiment kliniknya.
Jadi dah habis tu tunggulah lama hubby nak ambik,jadi aku
bawalah Izzyan main taman kat klinik tu......dah boring2 tunggu
situ jadi aku ajaklah dia tunggu kat luar berhampiran taman yg
lain dan ada swimming pool 2.(Dulu selalu jgk bawa anak2 sini)
Apa lg si Iyan tgk kolam terus nak berenang.Nasib baik
ada bawa beg baju yg kita htr kat Nursery tu sekali.Tu pun
pki baju tido dia yg pagi tadi punya utk berenang.
Berenang sekejap je(nasib baiklah Izzyan nak mandi kejap je,
klu xnak klr dr kolam tu sampai ayah,kakak dan abgnya tiba past
yg dua2 tu nak mandi sama),org pun x ramai lg,dah siap mandi
ayahnya masih x tiba lg kita beli
air kat food court situ(masa tu panas terik lg)
minum air bandung ais,terasa nikmatnya masuk tekak.
Dah tiba ayah,kakak dan abgnya,msk keta buat biasa je
nasib baiklah Izzyan x bukak cite mandi kolam,
klu x mesti kena tuntut oleh dua2 org nie sbb
lama dah x mandi kolam(memang betul pun).......


#Ok Izzyan simpan rahsia mandi kolam tu tau....
Insya Allah klu ada masa mama bawa kakak,abg dan Iyan
pergi mandi swimmnig pool ok!
muka yg x pandai boring main taman

pakai baju tido yg pagi tadi.....

blm ramai org lg....









8 ulasan:

Edy Zaidi berkata...

maknya tak terjun sekali ke?hehe

~ yus ~ berkata...

Izyan je dapat mandi kolam ya? Emaknya tak join sekali...hehe

saya pun dah lama tak bawa anak2 mandi kolam/swimming pool ni...

Tuan Din berkata...

nasib maknya tak joint sekali...
confirm x bawak baju spare...
alamat jadi Minah saleh ler Berbikini di tepi kolam... hahahah

MrS. F!zA berkata...

eh akak duk mna?kolam tu sy kenal..hihihi

Nazayiena berkata...

@Edy Zaidi
maknya x blh terjun sekali nanti tak naik2....

Nazayiena berkata...

@Yus
Maknya xleh join sekali nanti terlebih plk....

Nurul pun klu ada masa betul2 terluang baru bawa anak2 gi mandi kolam coz klu dah msk dlm kolam bukannya nak skjp...

Nazayiena berkata...

@Tuan Din
Hai lama baru kembali lg....bz ye Tuan Din?
Memang compom maknya xde baju spare....hehehe

Nazayiena berkata...

@MrS F!ZA
Akak dok kat Presint 11,Fiza dok kat Putrajaya jugakan?
klu camtu kita senegerilah yea....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink