Juadah berbuka smlm.... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 19 Ogos 2011

3
Komen

Juadah berbuka smlm....

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 19 Ogos 2011@10:57 PG | Filed under
As salam.....

Smlm kita dan family berbuka puasa oder pizza domino saje.......jadi ptg smlm aku gantung
kualilah...hahahaha tp wlpn gantung kuali kena juga masak awal pagi utk bersahur pulak......
Kita nie klu dah berfamily dah x leh nak ngelat nak masak2 nie......klu ada maid lainlah cite.....
tp wlpn ada maid sanggupkah kita nak suruh hubby kita sentiasa mkn masakan org lain....
mesti kita nak hubby kita 2 mkn masakan dr air tgn isterinya yg tersayang......betul x?
Aku klu ada maid,maid 2 aku suruh buat kerja2 rumah dan bab masak memasak aku
sendiri buat......InsyaAllah lainlah klu xde kesempatan tu......

Pasal pizza domino nie dan pizza hut......last week hr jumaat aku pun kira mls nak masak
yelah mlm slps terawih planning nak blk terus kpg,jadi mlslah nak kotorkan dapur.........
hubby ckp oder je pizza,x t'fikir plk nak call awal pizza 2...jadi hubby telefonlah dlm kul
6.45 cam tu........org pizza hut 2 ckp x blh lg xde org nak htr ke area rumah aku.....dan
klu ada pun dlm kul 8 lbh dan call plk pizza domino lglah blh htr dlm kul 8.45 cam tu...
Klu dlm kul 8.45 cam tu x pyhlah,aku dan hubby masa tu dah gi sembahyang terawih.....
Nasiblah aku tgk roti ada stu bungkus beli b'brapa hari lalu x berusik langsung jadi
syg aku gorenglah dgn inti sadin......itulah menu kita berbuka puasa hari tu dan utk tambahan
aku gorenglah bebola sotong da ikan.......

Smlm malas nak tunggu kat rumah jadi kita terus singgah kat kedai pizza terus beli siap....
haa ambik ko,padan muka,selalu buat kerja last minit.......





3 ulasan:

syiela berkata...

akhirnya jadik roti sardin :)

Edy Zaidi berkata...

wow..pizza tu

MrS. F!zA berkata...

kdg2 tu nk jgk beli..jemu jgk mskn sdri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink