Pesta bunga lagi | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 15 Julai 2011

6
Komen

Pesta bunga lagi

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 15 Julai 2011@3:26 PTG | Filed under
Hari nie saja je n3 foto yg gi pesta bunga kat Putrajaya
2 hari lps.....dgn adanya watermark baru yg SyamilaMohd
designkan......Tq Sya....








6 ulasan:

~ yus ~ berkata...

wah! Cantiklah watermark baru..:)

Edy Zaidi berkata...

bestnya kalau dapat snap2 gambar ni

LYAfrina berkata...

comelnyer bunga y satu tu.... tersenyum di sebalik brbu-ribu bunga y mekar..msti meriah kan

Keluargaku Syurgaku berkata...

@Yus
Tq,watermark free dr blog SyamilaMohd dgn syarat kita ltk blognya dlm senarai blog list kita...

Keluargaku Syurgaku berkata...

@Edy Zaidi
Memanglah klu nak photoshoot memang sesuai sekali time pesta bunga nie dan apatah lg gambar memang cantik klu pkai kamera yg mahal2.....kita nie pki kamera yg biasa2 je....

Keluargaku Syurgaku berkata...

@LYAfrina
Nie Izzyan rasanya sama thn dgn Si Asya dia 12/2008 tp badan tgklah kecik je.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink