Festival Bunga & Taman Putrajaya 2011 | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 14 Julai 2011

2
Komen

Festival Bunga & Taman Putrajaya 2011

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 14 Julai 2011@4:33 PTG | Filed under
Assalamualaikum............

Semua tahukan minggu nie berlangsungnya pesta
bunga kat Putrajaya di Presint 2 sehingga 17 July nie.
Aku pun x nak ketinggalan nak pegi yelah dah dok
kat Putrajaya nie kan....blk keja smlm kita pegi sana.
Dr pg dah aku ckp ngan hubby nak pegi pas keja dan
sblm pegi keje 2 aku makesure si Izzyan ada pki
sandle cos selalu aku dukung je dia htr kat nursery
dan kadang2 x pki sandle,sbb nak gi pesta bunga 2
nanti.Blk ambik kat nursery sandle dia plk xde ntah
sapalah budak salah ambik(ptg nie tgk ada ke x)
Aku ckplah ngan akak nursery 2 kita nie gi pesta
bunga dan sandle lain yg kat keta plk sblh xde....
jadi akak 2 kaci pjmlah kasut sapa ntah dgn besarnya...
nak x nak pki jelah wlpn aku sumbat dgn tisu dlmnya
bagi ketat sikit tp bila jln je t'bukak last2 aku dukung
jelah bila jln2 kat taman bunga 2,lenguh tgn oii.....
tgk kasut 2 kaler biru match plk dgn baju yg dia
pki ptg 2......huhuhuhu macam2...tp ptg 2 kita x
hbs jln2 semua taman situ sbb dah nak maghrib.







2 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

kita pgi 2 hari..sabtu dan selasa..sakan kita ni kan..hahaha.. gmbr dlm itik love tu kita amik jgk..hihi

Keluargaku Syurgaku berkata...

@MrS F!zA
yelah Fiza,tp x sempat hbs round semua anak dah meragam.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink