Tukar header lagi..... | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 21 Jun 2011

5
Komen

Tukar header lagi.....

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 21 Jun 2011@5:07 PTG | Filed under
Assalammualaikum..............
Ptg nie hanya nak update tentang header blog aku nie.....
aku dah tukar lg.....nie hasil aku dan minta tlg Melati.....
entahlah kenapa aku suka nak tukar header2 nie.....
klu header 2 manusia ,dah berapa org aku tukar...hehehehe
nak kata aku nie cepat boring tgk benda yg sama x
juga...2 hari nie ada masa jadi aku buatlah header baru 2....
walaupun hasilnya xlah seberapa......




5 ulasan:

~ yus ~ berkata...

tak pe Nurul. Tukar2 header baru boleh gak kembalikan mood kan..:)

Puanbee2 berkata...

yah .. janji puas hati ok lah ..

Keluargaku Syurgaku berkata...

@yus
haa...betul2,tp yus tahu x nak buang widget love sblh kiri blog nurul nie...cari2 kat design x jumpa pun....x tahu mana nak remove..

Keluargaku Syurgaku berkata...

@ Puanbee2
betul2,ada masa lg tukar lg...

~ yus ~ berkata...

memang kena cari di design tu Nurul. Cuba cari betul2..Kalau tak pasti mana nak remove, cuba pegi balik kat web yg nurul ambil widget tu. Tgk code dia, cari balik yg sama code macam tu, remove lah..InsyaAllah boleh tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink