"Dijamin Sampai Esok" | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 23 Jun 2011

2
Komen

"Dijamin Sampai Esok"

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 23 Jun 2011@1:40 PTG | Filed under

Assalamualaikum.............

Hari nie aku puasa lg........tghri nie hubby je yg pegi sklh tgk anak2......
Hari nie aku just cite hal smlm......
blk dr keje ingatkan nak blk rumah terus utk masak
utk bukak puasa,tp hubby ajak pegi cari letter box
yg kuning 2 utk sampul surat"Dijamin sampai esok",dia nak
poskan surat2 utk opis lawyer kat Melaka berkenaan loan
nak buat rumah.......start dr kul 6 cari dulu kat area Putrajaya nie.....
rasanya hbs Putrajaya kita dah pusing cari......
yg byk ada letter box biasa 2 yg caler merah......memandangkan
klu nak blk rumah x dan nak masak jadi kita org tukar
planing cari kat kajang atau kat bangi....
Tp sblm 2 cari kedai mkn dulu utk bukak puasa.....
hbs mkn pg pusing lg bandar baru bangi dan x jumpa juga
last2 dah nak blk pegi kajang dekat kedai sate kajang samuri
mana tahu rezeki ada....
last2 jumpa juga....pkl berapa yea lbh kurang 9.30 mlm baru jumpa.......


tgklah si Najmi masih pki baju sklh agamanya.....




2 ulasan:

~ yus ~ berkata...

Huh! Lama tu mencari letter box di jamin sampai esok tu ya Nurul..hehe

p/s: Nurul, jawapan utk soalan nurul di blog yus, panjang citernya sebenarnya..hehe

Apa pun yus gembira dengan life sekarang, dulu pernah kerja, berhenti sbb ikut suami ke UK smbg phd, balik sini cari2 kerja tak dapat, anak pun dah 4, lagi susah kan. But anyway, ada hikmah di sebalik semua tu, dapat juga yus jadi cikgu utk anak2 yus, stil ada gaji tiap2 bulan masuk akaun, boss besar dalam rumah kasi..hahaha. Serba ringkas begitulah..nak citer panjang tak habis nnti..hehe

Keluargaku Syurgaku berkata...

Oklah 2 Yus,Yus blh mendidik anak2 sepenuh masa....xde fikir2 pasal kerja.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink