Klinik Haiwan Vally (M) Sdn Bhd,Melaka | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 6 Mei 2011

0
Komen

Klinik Haiwan Vally (M) Sdn Bhd,Melaka

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 6 Mei 2011@4:59 PTG | Filed under
Assalamualaikum...............
N3 nie nak cite pasal Si Tom yg hari 2 kena cekau oleh si musang...........
nie rasanya kesinambungan dr n3 sblm nie.......
tghari ahad 2 kita bawalah Si Tom gi klinik slps mlm minggu 2 dia luka kat muka dan mata....
nasib baik mata Si Tom x buta,klu buta jadilah dia Si Tom yg cacat.....wlpn cacat kita sefamily
tetap sayang ngan kau Tom......
Hari nie hari minggu,minta2lah ada klinik haiwan yg ada buka lagi kat Melaka nie......
Hubby search kat Google cari nama klinik swasta ada dua je kat bandar Melaka nie....
contact satu 2 dia x bukak jadi dr yg dicontact 2 tu bagilah nom.tel Klinik Haiwan Vally (M) Sdn Bhd.Hubby call ada bukak hari minggu tp sampai kul 12 tghri shj....ape lg hubby
rush pg sana yg beralamat 136,Jln Laksamana Cheng Hoo,75000 Melaka dan tel no.utk kemudahan sapa2 kemudian 06-2849918.Mula2 susah juga cari dan utk info iyanya terletak kat belakang jual keta Perodua......
Nasib baik ada doktor tgh operate seekor kucing yg patah kaki kena timpa almari dan
tgh mengandung...jadi doktor 2 klrkan 3 anaknya dan ibu kucing aku pun
x tahu selamat ke x coz masa kami blk lps rawatan Si Tom tuan punya kucing 2 masih
tunngu lg.....nampaknya sedih,kasihan......

Klinik Haiwan Vally(M) sdn bhd,disblh ada pet shop....
masa tgh tunggu doktor
di ruang menunggu di klinik nie ....

Tom tgh diperiksa




Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink