**Dapat Baby Baru......** | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 8 Mac 2011

3
Komen

**Dapat Baby Baru......**

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 8 Mac 2011@3:52 PTG | Filed under
Assalamualaikum....

Hidupku lebih bermakna dgn kehadiranmu di dunia ini.......
(ambik dinding FB Rose..yg dpt bb baru)
hehehehehe bukan aku yg dah dpt baby baru.....(aku klu
nak baby baru rasanya tunggu le izzyan dan umur lima thn ke
dan aku waktu 2 pun umur dan 38 thn .....blh lg ke mengandung...
coz umur 35 ke atas risiko utk mengandung tinggi....)
tp opismateku 2 minggu lps.......
Sebaik je keje2 rebase kita org hbs....kwnku nie kena
induce dipaksa bersalin coz hbnya tinggi.....
3 hari lps dia bersalin 2 kita ...Nua,Pn Azni dan En.Wan melawatlah dtg
ke rumahnya.....coz keesokkan harinya dia nak blk kpg berpantang di sana.
Layan ada gambar baby...oh ya baby girl 2 klu x salah ingatku beratnya
2.2 lbh kot....nama blm lg.

Ni le bb 2...


ambik gambar ngan bb....

sblm nak blk posing dulu kat dpn rumah kwn 2.....


3 ulasan:

Tuan Din berkata...

Huh!! seronok kalu org dapat bby..

~ yus ~ berkata...

seronok bila dapat baby baru kan.

tak tahu saya nak bahasakan awak apa ya? Tp mesti best sebab dah ada dua orang putera dan dua orang puteri. Saya ni baru seorang puteri, 3 putera, mmg rasa nak tambah satu lg, nak sgt dapatkan puteri lagi...

rasanya kita sebaya ekk? Agak saja sbb tgk dari add blog tu ada no 76 ( thn kelahiran saya tu).

Keluargaku Syurgaku berkata...

Yus panggil saja Nurul....memang btl saya lahir 76....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink